Derya237 Kızlar merhaba, Istanbul’ da detaylı ulturason baktıranlar perinatoloji uzmanına giden var mı varsa kime hangi hastaneye gittiniz. Yardım eder misiniz
isil-ay Derya237 Ben İstanbul Gültepe avicenna da yaptırdım . Nakit 2.000 tl kartla 2.200 tl Cem beye gidiyorum normalde o hastanede ama detaylı ultrasona onun arkadaşı bakıyor oda sadece cumartesi günleri orada . Çok kibar ve detaylarıyla anlatıyor herseyi A dan Z ye . Çok güzel renkli ultrason ve normal ultrason olarakda bir çok detaylı ultrason fotoğrafı veriyorlar . Tavsiye ederim
isil-ay Derya237 avicenna gültepeyi arayıp 143 ile cem beyın asıstanından randevu alıyosunuz onun bılgısını verıyım dusunursenız
isil-ay Rabiul gecen cuma fıyat aldık normal dogum 12.500 zorunlu sezaryan 19.000 tl istege baglı 25.000 tl
Rabiul isil-ay normal doğum ne kadar uygun 😆 ben yoğun bakımı yok diye vazgeçmiştim doktorumda dışarıdan gelecek 🙈
isil-ay Rabiul 37 hafta oncesı doganlar ıcın farklı hastanede olunca doktorun gelıyormus o hastaneye 37 sonrası ıcın uygunmus ordakı yogun bakım