Yaso2110 Merhaba, Haftadayım 2 gündür karnım taş gibi kasılıyor arada midem çok ağrıyor bulanıyor dün gece bağırsaklarımda bozuldu benim gibi olan var mı
matmazellayy Yaso2110 benim midem bulanıyor çok birde kendini çok sertleştiriyor üste çıkıyor daha çok bulanıyor
Yasemin-35 Yaso2110 benim de 25+ 4 günlük benim de aynı şekilde dünden beri ağrım var karnimda kasılma oluyor ve ara ara olup geçiyor ve bebek karnım da taş gibi oluyor sertleşiyor neden oluyor bilmiyorum
_Minik_ Yaso2110 36yı tamamla, hiç sorun olmaz. 35de bile doğup küveze düşmeyenler var. Doktoruna da danış öyle bir ihtimal varsa önlem amaçlı akciğer geliştirici iyne yapılsın, ki yapılmasa da küvez ihtimali çok düşük. Sen yine de danış
matmazellayy Yasemin-35 Canım son aylarda oluyor yeri daralıyor artık doğuma hazırlık oluyor ondan normal ama sormadım neden sertleşiyor diye son aylarda olduğum için senin belki erken başlamıştır söyledin mi doktoruna böyle böyle diye
matmazellayy Yaso2110 Bunu son aylar çoğu anne yaşıyormuş vallahi artık bugün stresten uyuyamamaktan kaşınmaya başladım geceden beri midem bulanıyor kendini kasıyor benimde kaşık ağrılarım yok yalancı sancılarım var ara sıra önemsemiyorum ama inşaAllah bu böyle devam etmez ya ☹️
Yasemin-35 Yaso2110 benim hep kasıklarım da bir haftadır benim de kipirdadıkça özel bölgeme baskı yapıyor zorluyor sanki kramp giriyor gibi oluyor dünden beri hala devam ediyor cuma günü kontrolüm var ama devam ederse bugün acile gidicem
matmazellayy Yasemin-35 Adet ağrısı gibi giriyor 2 3 dakika sürüyor bele de vuruyor dinlendiğinde geçiyor ama sonra tekrar oluyor arası sığ olmadığı için yalancı sancı deniliyor doğuma hazırlık yapıyor rahim kasılıp açılıyor arası sığ olursa doğum başlıyor demektir
Yasemin-35 matmazellayy yok daha iki gündür bu şekilde cuma günü randevum var gidicem ama dünden beri ağrım çok var ara ara olup geçiyor ama ağrı tuttuğunda çok kötü oluyorum belime sırtıma vuruyor ağrısı nefes aldırmıyor eğer böyle devam ederse bugün acile gideceğim
Yasemin-35 matmazellayy benim de aynı şekilde işte dünden beri ama benim için daha çok erken değilmi sizin Kaç haftalık
matmazellayy Yasemin-35 Mutlaka git benimde ağrılarım vardı senim haftanda ama kasılma sertleşme gibi yoktu sen git canım randevunu öne al acilde hiç birşey anlamıyorlar yapmıyorlar tabi devletten devlete fark var buradakiler biraz baştan sağma olduğu için
Yaso2110 _Minik_ doktorumda öyle diyor 32 den beri riskliyim zaten ultrasonda 10 gün önde gidiyor 36 yı gör yeter diyor 1 hafta kaldı
matmazellayy Yasemin-35 Benim 35 haftalık evet senin erken inşaAllah korkulacak birşey yoktur ama yine de sen randevunu öne çek git baktır için rahat etsin
Yasemin-35 matmazellayy anladım eğer devam ederse bugünde gidicem zaten üniversite hastanesinde bakıyorum oranın aciline gittiğim de direk ilgileniyorlar