Hamileanne Senabingol benimde öyle oldu ondan söyledim lavman yaptılar tek seferde çıkardım gazı keşke öncesinde yapsalardı sabaha kadar kıvrandım çok yürüyüşte yaptım ama fayda etmedi
ggmom AryaLavin sade Nescafe ve kayısı hoşafı öyle bir gaz çıkardım ki hiç ameliyat acısı hissetmedim sonra hastanedeyken
AryaLavin ggmom Allahım bana da nasip etsin inşallah çok sevindim sizinde sonrasının güzel geçmesine 🙏
Eliff_gny AryaLavin dik yürüyemedim çok acıdı oturup kalkarken tuvalete bile zor gittim geldim sedyeden ayağımı milim milim indirdim sonra yürüdüm hep dişimi sıka sıka canım yansa da sabrettim öyle öyle açıldım ama dikisler alınınca oh dedim rahatladım
AryaLavin Eliff_gny ah ah bilmez miyim nolur bana tekrar narkoz vurun bu acı 2 güne geçecekse o zaman vurmayın falan diyordum ben ☺️ gerçekten o dikiş yanma hissi o gaz mafediyor adamı ama bu sefer iyi olacak inşallah 🙏
Lenay223 Eliff_gny niye dikişleri aldılar devlet hastanesi miydi şimdiki dikişler kendi kendine eriyor diyor herkes çok geçmiş olsun
AryaLavin Newmommyy Ay inşallah bende de işe yarar mutlaka alacağım yanıma çok teşekkür ediyorum cevap için 🙏
AryaLavin _moom benimde bu ikincide daha güçlü olmam lazım 4 yaşında kızım var beni öyle görmesini istemem inşallah bende de etki eder ilki gibi zor toparlamam Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Dilberkaya AryaLavin ben çok faydasını gördüm üçüncü sezeryanimi olacam bende haftaya bol bol çantamda bulunacak kahvem onsuz olmaz narkozdan sonra baş agrisi da çok oluyor ona da birebir
Kiwitoveannesi AryaLavin bennnn iki dogumumdada doktorun önerisiyle kullandım 3 saate bir içtim doğumdan sonra ne baş ağrısı nede başka Bi ağrı çektim hemn kalktım ayağa
Tansu15 AryaLavin evet doğum gecesi bile 3 kadar içmiştim . Sezeryanda baş ağrısı yapanlar var onlara iyi geliyormuş narkoz atmada
Hjkl Hanımlar herkes nescafe aldım yada alacağım yazmış boykot olan nescafe den bahsedilmediğini umuyorum . Bizim başımız ağırmasın diye katillere kuruşumuz geçmesin . Alternatifler hep vardır . Herkes sağlıklı doğumlar diliyorum 🤍
Kiwitoveannesi AryaLavin eğer emzirmeyi düşünüyorsan bu xaylarida öneriyorum çok iyi doğumdan bir kaç gün önce başlıyorsun ve doğumda sütun hemn geliyor ben 2 aydır kullanıyorum çok memnunum her sut sağışimda 300 cc süt sagiyorum sagmadan önce mutlaka emziriyorum sonra sağım yapıyorum