Lenay223 1anne3bebe ameliyattan kaç saat sonra yemek yiyebiliyoruz sabah 7 de hastanede ol dediler hemen sezeryana almazlar sanırım aç kalınca çok midem bulanıyor bayilcak gibi oluyorum o gün nasıl dayanicaz🥺
AryaLavin Eko93 evet sakızı da duydum hatta colayıda duydum ama ona cesaret edemem gibi ☺️ bir de ne yediniz yanına
Eko93 AryaLavin ben pek bir şey yemedim açıkçası ilk iki gün benm iştahım kesildi. Hastaneden çorba ve patates püresi verdiler sadece
AryaLavin Pccxhatice öncelikle çok geçmiş olsun yediklerinin yanında bol bol yürümeye çalış hafif bi masaj yapabilirsin karın bölgene tez zamanda toparlan inşallah 🙏
AryaLavin daisy000 kayısı hoşafını gün kurusu olan siyah kayısıdan mı yoksa o sarı olandan mı yaptınız
AryaLavin Yasemincee26 geçmiş olsun toparlamana çok sevindim darısı biz bekleyen diğer arkadaşların başına inşallah 🙏
AryaLavin mervemurat16 çok sevindim sizin adınıza öyle de böyle de atabilmişsiniz bir alternatif yanıma alayım bende ☺️
xhbgns AryaLavin Sütsünüz sade kahve içerseniz evet narkozu/epidurali daha kolay atarsınız kafein etkisiyle sade türk kahvesi/americano/filtre kahve daha iyi olur ama sütsüz için lütfen sağlıkla doğsun
AryaLavin xhbgns inşallah 🙏 sade türk kahvesi ve sade nescafe içeceğim mutlaka cevabınız için çok teşekkür ediyorum ☺️
AryaLavin minikmucizeemaak filtreye çok dayanamayabilirim ama sade türk kahvesi ve sade nescafeyi deneyeceğim cevap için çok teşekkürler 🙏