Kızlar merhaba 34 haftalık gebeyim 40-50 cm yakın büyük miyomlarım var istanbul anadolu yakasında oturuyorum erken dogum riskim oldugu için kadiköye yakın hastanelere gitmem gerekiyor zeynep kamilden riskli gebelik bolumunden takıpliyim zeynep kamil dogum için
1 - önce normal dogumu deniyecegini olmazssa sezeryana alıcagını soyledi
2- normal dogum yaptırdıgımızda kanama durmazssa sezeryana alıcaz kanı durdurcaz dedi yani cocuk dogsa bile sezeryan olucam 2 dogum gibi
Normal dogumu uyusturarak yapın dedim bizde uyusturma yok dediler
Ben bircok özel hastaneyle görüştüm hepsi muayneye cagırıyor 2 bin 5 bin arası kaç yere muayne ücreti verdim dogum ücretlerini muayneden sonra yukseltiyorlar
Bugun acıbadem hastanesiyle görüştüm normal dogum 30 bin sezeryan 50 bin miyomla 77 bin dedi tamam dedik bana kan gerekicek 4 tüp o nekadar dedim her tüp 10.000 tl dedi altı üstü kan verilcek 40 bin kana istediler normal dogum sonrası sezeryanada girersem cocugun kuvezi olursa benim yogun bakım durumum olursa bu özel hastanenin fiyatlarıyla ne ücretler cıkar bu doguma bilmiyoruz baska hastanelerede bakıyorum ama zeynep kamil büyük hastanede dogum yapman gerekiyor ve prof yada doç olması gerekiyor dedigi için uygun hastanelerde op doktorlar var ben simdi ne yapıcam kafam allak bullak birde zeynep kamilde sezeryana onları ikna etsem bile kesik izimi kasap gibi keserler diye de korkuyorum daha once devlette apandıst ameliyatı oldum kocaman bi apandıst izim var ben bugun camlıca medipolü aradım kan gerekse nekadar dedim 4 tüpe 8 bin toplam dedi camlıca medipoldede muayne oldum ordaki doktorları bu hastane senin ameliyatına dogumuna uygun degil dedi