Aycandemett Bezmialem Dragos hastanesinde normal veya sezaryen doğum yapanlar deneyimlerini yazabilir mi?
ssevilmommy Aycandemett 2021de sezaryanla oglumu kucağıma almıştım çok memnun kaldım şuan bidaha hamileyim yine kenan hocaya gidicem
Aycandemett ssevilmommy bende hamileyim 2 bebeğime ilk bebeğim acıbademde doğdu şimdi orada doğum yapmak istemiyorum fiyatlardan dolayı şuan kenan beyin takipli hastası mısınız? Normal doğum da yaptırıyor mu?
-Nazli96 Benimde doktorum orayla anlasmalıymıs ama nasıl bilmiyorum ücreti nedir bide bilgisi olan yazabilir mi
Aycandemett -Nazli96 ben fiyat bilgisi aldım normal ve sezaryen aynı 32.500 ilk aşılar doğum sonrası anne kadın doğum muayene topuk kanı ve kalça ultrasonu pakete dahilmiş bence fiyat gayet iyi ama siz kendi doktorunuza ayrıca ödeme yapacaksınız bir de
ssevilmommy Aycandemett hayır yeni gidicem. Kendisi normal dogumu destekleyen bir doktor. Benim oglum 2.500 kg dogdu suyum gelmişti 34. Haftada ona ragmen birgün denedik fakat ben sezaryan olmak istedim 🙈 okadar çok doktor denedimki kenan hoca gibi birini bulamadım hiç
-Nazli96 Aycandemett yok ayrı ödeme yapmıcam tek bir ücret doktorıma vercem o hastaneyle bölüscek 30 küsürse iyi
-Nazli96 Aycandemett Aycandemett evet çok memnunum bülent Kars ameliyatı mi ve tüp bebeğini de o yaptı ilgisi alakası çok iyi bilgisine çok güveniyorum. Her aradıgımda kendisiyle irtibattayım hasta psikolojisini anlayan bir doktor. Ama bezm-i alemde çalışmıyor özel polikinliği var. Sadece bezm-i alemde anlaşması var doğum için
[silindi] -Nazli96 merhabalar bulent karsta doğumu ne kadara yaptınız bende takipliyim orda fakat fiyat bilgisi araştırıyorum