Esinbora Haticeburak06 aynen şuan doguramamis olabiliriz ama bizim ayımız günümüz bitti ya bu yolu yarilayanlar şaka Maka Rabbim herkesi yavrusuna kavuştursun sağ salim inşallah ❤️🥰
Kaderrdiler Aleyna_01 soğan kabuğu kaynatıp içicem 3 gün günde bir bardak açılma yapıyormuş taze bilgi 😅
Aleyna_01 btytgy ayyy kızzz sevindim şimdiiisağ sağlım kucağına alırsın inş suyunun gelmesi için çaban bulundumu yoksa kendi halindemii geldi
_Rojbin_ btytgy bı ikinmayla dogurursun cnm insallh biz kaldik 39+4 te benimde ağrım var ama devamı gelmiyo 🤦🏻♀️
btytgy Aleyna_01 amin canım kendisi geldi her gün çömeliyordum doktorum gitcek diye bugün hiç bi şey yapmadım ne merdiven ne çömelme. Suyumun bugün gelceği tuttu😂
Aleyna_01 Kaderrdiler Allah aklıma sokmayın kız her bulduğumu içiyorum bir işede yaramıyor bende sinir oluyorum içtiğime kalıyorum maydanoz suyu kekik çayı tarçın çayı 4 bardak ada çayı içtim bununda içiym nolacak 😅
Kaderrdiler Aleyna_01 ayy doktordan geldim hocam diyom bulduğumu içiyom ayyaşlar gubj geziyom sonra evde bu hafta doğurursun ha gayret dedi 😅