Sysedayilmaz Merhaba hamiş hanımlar Yoyko travel city 3 in1 bebek arabası bakıyoruz kullanıp memnun kalan var mı ya da başka bir önerisi olan pusetle de kullanılabilecek ? 🥳 Başka marka hafif bebek arabası kullanan olduysa tavsiyede bulanabilir mi?
Berfinkorkutt Sysedayilmaz merhabaaa biz prego urus modelini tercih ettik puset takılıyor çift yönlü ve aşırı hafif tavsiye ederim ❤️
Babymom07 Sysedayilmaz ben bunu aldım daha yeni geldi hatta hepsiburadadan aldım aşırı güzel efsane uçak gibi bir bebek arabası kesinlikle tavsiye ederim biz eşimle aşık olduk yani 😂 inşallah bebiş de arabayı sever ❤️ ama katlanınca falan büyük travel sistemler büyük oluyor zaten
Tip1_anne Sysedayilmaz elele allroad 3 travel sistem aldım bu arabadan ablamda kullandı iki bebeğini büyüttü hem sağlam hem güzel ağır değil sürüşü kolay .
Hulo2105 Sysedayilmaz evet puset ayrı alıyorsunuz yine joienin aldık gemm modeli oturma yeri çıkıyor puseti takıyorsunuz yerine
Tutaste_ Sysedayilmaz bebek arabasini heryonden dusunmemiz lazim arabaniz yoksa bizim gibi kabin boy daha rahatmis yolculuklarda baska turlu travel boy sikintiymis
Sysedayilmaz Tutaste_ sizinkisi hangisi benim ilk gebeliğim bebek arabamız henüz yok aldığımda da 0-4 arası kullanımı olan bir şey bakıyorum hem pusetli hem pusetsiz kullanım olarak
seddackr Hafifliği, kolay açılıp kapanması ve kapanınca çok yer kaplamaması açısından bagi neo 2 aldım
Rabiul Sysedayilmaz joie Chrome aldım bende puseti de baby plus aldım 5-6 yaşa kadar kullanımı varmış. Evde denedim gayet rahat sürüş konforlu