Esin28 Doğum sancılarım başladı ne zaman hastaneye gitmeliyim, evde rahatlamak için neler yapmalıyım🌸
Kubradagdevren Esin28 sancı olduğunu nasıl anlıyorsunuz benim ilk gebeliğim sadece belimde ağrı oluyor ara ve dün ilk defa genitalda batma oldu yürüdüğüm yerde 36. Haftaya girdik
amayinedeiyiilerledim Esin28 kanama su gelişi varsa hastaneye gidin, yoksa ılık duş alın nefes egzersizleri ile sancıları karşılayın, Rabbim sağlıkla kavuştursun 🤲🏼🥰
Kubracigimm Esin28 2.gebeliğinizmiş çok beklemeyin isterseniz. Çünkü bir anda açılma olabiliyormuş ilkten sonraki gebeliklerde. Bir nstye bağlanın isterseniz orada açıklık muayenesi de yaparlar. İçiniz rahat olur. Hayırlı doğumlar dilerim 🙏
Esin28 Kubradagdevren Şuan belim ve kasığıma aynı anda şiddetli bir ağrı girip çıkıyor mesela ilkinde de böyleydi
Esin28 amayinedeiyiilerledim Hiçbiri yok daha sadece 8 dk veya 10 dkkda bir sancı giriyor ama yalancı sancı olmadığını anlıyorum, uykumdan uyandırdı çünkü☺️
amayinedeiyiilerledim Esin28 ooo maşallah 😅😂😂 gelsin gari yeto😂 doğurunca haber ederseniz çok sevinirim 🥰 hayırlı doğumlar olsun inşallah 🤲🏼🌹
BerivanLina Esin28 canim haftan dolmus bence erken gitmek daha mantikli bebek kakasini yapabiliyor . Kendini hic korkutma sicak bi dus al hazirlan bebeginin cantasini al hastaneye git sancini doktor gozetimi altinda cek . Yuru ve bol bol squat yap
Esin28 Kubracigimm Bugün muayenem vardı daha doktor 7 dkkya düşerse gel nst çekilsin dedi. Hastane çok yakın o yüzden biraz rahatım 10 dkk sürmez hastaneye gitmek 😁
Esin28 Bir de kanamam yok ama akıntım lekeli geliyor 3,4 saattir. İlkinde böyle bişey başıma gelmemişti bilgisi olan var mı
BerivanLina Esin28 hic korkutma kendini gorumcem iki gun once dogum yapti onunda senin gibi su yerine kanli akinti leke felan geldi