38+4. Bugün muayenem vardı doktorum çatıya bakacaktı. Önce nst ye aldı, nst 40 larda düzenli sancı vardı. Ben hiçbir şey hissetmiyordum güle oynaya nst çekildim. Bugün de hiç belirtim yoktu sadece iki gün önceden adet ağrıları giriyordu ama düzenli sancı değildir yalancıdır sandım. Doktor nst yi gördü sancıların düzenli bir de çatıya bakalım dedi, ona bakacakken 4 cm açıklık gördü e doğuruyorsun sen dedi. Şok olduk, gerçekten hissetmiyor musun dedi. Asla hissetmiyordum, 10.30 gibi sonra doğumhaneye indirdi. Biraz suni verdiler sonra epidural sordular olur yapın dedim. Sancılara dayanamıyordum çünkü, epidural oldum bir saat etki etti sonra sancılar yine başladı. Sürekli açıklık takip ettiler ama 4 cm i geçmemişti açıklığım, saat 15.50 neredeyse, kimse anlamadı epiduralin neden tutmadığını ve benim sancılarıma ben de doktor da dayanamadık sen de istersen sezaryana alıcam dedi. Spinal sezaryan yaptılar, başımdan aşağısını hissetmedim ama korkudan ağlıyordum 🥹 16.15 bebişimin sesini duydum. O iyi, benim dikişlerim çok acıyor ağrı kesici bağlıyorlar bittikçe. Benim de doğum hikayem böyle. Hiç beklemediğim anda geldi. 🥹🕊️ Darısı başınıza inşallah.