Buse344161 Fatosca ciddimisin ben anaokul öğretmenliği yaparken hamile kaldım o zaman doktorlardan bahsediyorduk çoğu kişi tanıyordu öğretmen arkadaşlarım iyi bir doktor olduklarını söylüyorlardı. Görümcem de çok memnun kalmış hatta rahme yapışmış bişey ameliyat esnasında onuda kazıyarak temizlemiş. Memnuniyetleri duyunca önerddim. 🤷♀️
Buse344161 Tulay2017_ seveni olduğu gibi sevmeyenide çokmuş oyüzden riske atmaya değmez yeni anne adayını. 🤷♀️🙏
Buse344161 elifdemir09 ben çevremde hep memnuniyetleri duydum ama seveni olduğu gibi sevmeyenide varmış demekki. tabiki riske atmaya değmez. En iyisini yapmışsınız. Duyduğumu söyledim ama bizzat firdevs hanımdayım kendim gidiyorum konakta çok ama çokk memnunum . Orayada siz gidemiyorsunuz 🤷♀️ herşeyin hayırlısı olsun inşallah rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
snybzkrt Buse344161 merhaba konak hastanesinde ikili test ve detaylı ultrason fiyatını biliyor musunuz acaba?
elifdemir09 Esim bilgi alınca sizle de paylaşmak istedim Eşim sendikaya sormuş doğuma ücret hiç ödemiyosunuz sigorta hepsini karşılıyo demiş Yakın zamanda eşi doğum yapan bir abiside sadece kan takılmış onun ücretini ödemişler şeklinde bilgi aldık
Esim elifdemir09 çok teşekkür ederim, zaten poliçe yenilenince karşıladığı ücret de arttı uygulamada, bugün gittim muayene ücreti olarak da 300 tl veriyormuşuz artık, doktor seçebildiniz mi ☺️
elifdemir09 Esim Evet bende bugün gittim 300 TL ödedim :) Karar verdim Nuri Hüseyinoğlu ile devam ediyorum şuan Akademi hastanesinde
elifdemir09 HilalEmre bende kararımı verdim 10. Haftadan beri Nuri Hüseyinoğluna gidiyorum İyi ki de ona gitmeye karar vermişim çok memnunum şuan
DmlKyra elifdemir09 bende Erkan beye gidiyorum çok memnunum evet maalesef fiyatları yüksek hatta daha yeni zam yapmışlar halbuki olmayacak zam demişlerdi ama yine de devam edeceğim ben çünkü hamilelikte doktor çok çok çok önemli bunu fazlasıyla tecrübe ettim
elifdemir09 DmlKyra Ben özel sigortamın anlaşması konak Hastanesi ile bittiği için mecburen değiştirdim ama dediğim gibi Nuri beyden çok memnunum şuan hiç üzülmüyorum değişimden ötürü :)