Hasret18ayaz MelodyFairy teşekkür ederim 🥰🥰 sevineniyorum bu testler beni çok kandırdı bı kan vereyim rahatliycam
Hasret18ayaz MelodyFairy inşallah ❤️☺️ zaman geçmiyor sanki ilk gibi heyecanlıyım Allah düşmanına bile evlat versin yaşatsın bu duyguları inşallah 🥰🥰
Esma_nur34 1prensesannesi__ çok doğru ben reglim gecikmemişti durup dururken ben hamileyim dedim gittim test yaptım pozitifti. İnsan hissediyor.
buse76 Esma_nur34 maalesef negatif çıktı 3 gün var pazartesi veririm ya büyük ihtimalle bugün erken gebelikte negatif çıktı kanda çıkacağını düşünmüyorum en iyiis pazartesini beklemek
Babymom07 Hatice_11 tam adet zamanımda başladı heralde ya hatta ben adet oluyorum sandım ped koydum aha dedim bu ay da hamile kalamadım 🥲 sonra 4 5 gün devam etti kendi kendine geçti
Hatice_11 Babymom07 ben de şuan görüyorum bu ay bekletim de var bat 3 Haziran 4 gün önceden başladı şu an kesildi gibi 🤗🌼
Babymom07 Hatice_11 var o zaman sizde de şimdiden hayırlı olsun ilk zamanlar çok heyecanlı oluyor insan 🥰
Hatice_11 Babymom07 ay hadi İnşallah canım 3 sene olcak çocuk istiyoruz 2 düşüğ oldu bu defa olmuştur inşallah dua et bana 🤗🌸
Suriiikk Adetime 13 gün kala göğüslerim hassaslaştı ve birazda şişti . Adetime yaklaşık 3-4 gün var ve göğüslerim yine hassas ,ağrı var . Ara sıra karnımdan guruldama sesleri de geliyor . Acaba hamilelik belirtisi mi yoksa adet belirtisi mi yaşıyorum
1prensesannesi__ Zeliha_2102 ben kan vermedim asko cok stres yapiyorum bu konularda sukur kanama falan da olmadı 5+4 olunca direk kese görmeye gittim ultrasona doktor yerlesmis yeri gayet iyi dedi 😃😃
Zeliha_2102 1prensesannesi__ yaaa ne güzel ben ilk verdim 46 sonra 117 oldu sürekli hep vermek istiyorum
1prensesannesi__ Zeliha_2102 hic gerek yok asko ya gereksiz stresten baska hic bisey degil onu yapana kadar kaset test ile koyuluk takibi yapsan da aynı sey en azindan sonuc beklemezsin 😃 ben erken test yapmistim 2 gunde bir 3 kere yaptim koyulasinca yükseldiğini anladm biraktim zaten kotu bisey olsa kanama falan muhakkak olur diye düşündüm