MahurunAnnesi EceNaz26 sen bir doktora gitsen iyi olmaz mı belki suyun geliyor benim suyum bir anda gelmedi hic anlamiyordum gun icinde akinti gibide akıyordu ihmal etme önemse evladını riske atma baksinlar ben yasadim suyum bir anda gelmedi butun gun geliyormus hic anlamiyordum bile düşün ve akıntı gibi gelebilir miş nişan kanli olcak diye biseu yok yapiskan biseh oluyormus annem demisti doktorda dedi
EceNaz26 MahurunAnnesi 2 hafta once gittim nst bakti sanci yok açılma yok geri yolladılar cuma günü kontrole gidicem yarında sağlık ocağından çağırdılar umarim bişey yoktur
MahurunAnnesi ZeynepDuru17 yok benimde ikinci benimde 3 buçuk yasinda oglum var birde kizim gelcek iki cocuklu anne olarak devam etcex bakalim hamilelikten kurtulmak icin can atiyorum güzel hamilelik gecirmiyorum ztaen geçiren nadir de 😄 iki hamilelikte birbirinden kötü gecti canları sagolsunlar evlatlarin büyüklermis gene Allah bagislasin seninde cocuklarini abilik ablalik yaparlar iyi o zaman ☺️
ZeynepDuru17 MahurunAnnesi ay hamilelik deme gözünü seveyim 9 ay kusmaktan uyuyamamaktan mide bulantısı dan helak oldum kaburgalarım ağrıyor bildiğin iki hamileliğim iyiydi üçüncü berbat geçti canları sağolsun dediğin gibi aynen iki tane ablası var büyükler canım çok şükür 😂☺️🌼
MahurunAnnesi ZeynepDuru17 sonuncu gümbür gümbür gelmiş neyseki şimdi kucaginda onun cinsiyet ne erkek mi iki prenses ablasi bakar oh miss 😄
MahurunAnnesi EceNaz26 sahte sancılar olabilir ama akıntı su gibi seylerin gelmesi sıkıntı bebeğin suyuna baksin doktor en azindan enfeksiyon belki vardir ondanda olabilir tahlil verirsin saglik ocaginda sonuclari cuma gunude doktoruna gösterirsin daha erken dikkat et ayakta cok kalma
EceNaz26 MahurunAnnesi enfeksiyon çıkmadı bakalım ne diyecek bu hafta. Mecburen biraz ayakta kaldım bu ara yorucu gecti
ZeynepDuru17 MahurunAnnesi erkek biliyorduk kız oldu supriz oldu ameliyatta öğrendim piskolojim bozuldu ay sağlıkla sıhhatle geldi çok şükür oğluşum olsun isterdim tabi bebeğe bakmak için okula gitmek istemiyorlar düşünün bakarlar bı zorlukları yok bana elhamdülillah 😂❤️🥹😍
Fasulyeninhikayesi MahurunAnnesi bizde bugun taammm 34 haftalik olduk cok şükür bin şükür Rabbime saglikla kavusalim inslalah bebeklerimize 🤲🏻🤰🏻 Bizimde bebis doğdu butonumuz geldi ama inşallah vaktinde doğar beraber hastahaneden saglikla cikariz insallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
MahurunAnnesi Fasulyeninhikayesi ay hadi inşaAllah saglikla alalim bebisleri ☺️ çoğu gitti azı kaldı 🥳kız mi cinsiyeti senin de 😍
Fasulyeninhikayesi MahurunAnnesi amin insallah evet kiz bebek insallah 2 oğlandan sonra birde kizim olacak insallah 🤲🏻🌸
GuzelMelegimm MahurunAnnesi tam olarak ne zaman geliyor 34. Haftaya girdiğinizde mi yoksa 33+1 de falan mı ☺
GuzelMelegimm MahurunAnnesi daha varmış o zaman 😊 zaman çabuk geçiyor ama demi. 34 ten sonra da bişey kalmıyor
MahurunAnnesi GuzelMelegimm bak bebeğim kısmı varya uygulamada onun alt tarafında çıkıyor buton ☺️ ama şimdi vakit geçmiyor son zamanlar duruyor sanki bebek doğunca su gibi akıyor zaman ama 😄sen kaç haftaliksin gelir sanada o günler hemen merak etme 🙏🏻🤲🏻
GuzelMelegimm MahurunAnnesi 33 e girdim haftaya gelir evet 😊 bana zaman geçiyor çok şükür. Çok yoğun bir hayatım var. Temizliğe de başladım 4 yasında kızım var okula gidiyor falan derken zaman hemencik geçiyor ☺
MahurunAnnesi GuzelMelegimm seninde ikinci gebeliğin maşallah benimde hemoroid olunca acısından duramıyorum vakit geçmiyor gecsede normal doğumda epey kötü olucam sezeryan olsam o daha kotu iki arada bir derede düşünmeyle vakit geçiriyorum şu zamana kadar benimde oğlumla vakit geçti çabucak da doğum vakti geldi korkusu sardı çok kötü bisey basur
GuzelMelegimm MahurunAnnesi neden sezaryen kötü olsun ki. Hemoroid için normal yapmaman gerek zaten. Hiç iki arada kalma. Sezaryen candır 😊
MahurunAnnesi GuzelMelegimm ilki normal doğurdum ve 4 kiloydu eger o zaman yapsaydim yapardim simdi ikincinin dogumu kolay gececegini soyluyor doktorum hemoroidim engel degilmis genel cerrah soyledi o yüzden kendi doktorumda onaylamiyor bende sezeryandanda korkuyorum malesef benle zaten ilgilencek kimse yok kendi başına olunca birde bitane de cocugun olunca ister istemez korkuyorsun normal doğumda da sonrasinda hemoroid icin lazerle operasyonda gecirmek var arafta kaldim 😏Allah herkese hayırlı doğum nasip etsin 🤲🏻 hemoroid pihtilasan oldugundan distan mudahele kolaymis ic hemoroid olmadigindan engel degil pıhtı olunca deliyorlar kan bosalinca geciyor hemoroid