Esra1260 Bu ay yumurtalama gününün pek değerlendiremedik adete yakın bir kaç gün kala hamile kalan varmı böyle bişey mümkün mü kalınırsa da ne zaman anlaşılır?
Gkhnm97 Esra1260 canm bana adetten sonrq ve adete yakin hamile kalinabilcegi soylendi bn hamile deglm ama burdaki arkdslar soylemislerdi rabbim hepimize nasip etsin en kisa zamanda insallah🤲
Merry44 Adete yakin olmuyor adetiniz yada yumurtlamaniz gecikir ise ozaman öyle bir sey mümkün mesela 27 , 28 gün üzeri oluyorsunuz ama olduki bu ay 34 üzeri oldunuz ozaman gec yumurtlamis olabilirsiniz arti birde her ay yumurtlama zaten olmuyor hele ki belirli bir yastan sonra.
Bebegimcanimm Benim adetlerim düzenidir adetime iki üç gün kala kan testi vermiştim hcg değerim 14 cıkmıstı doktor cok yeni bir kac günlük daha demişti 🤭
Cemsalim Olur soyleki benim adetime 8 gun var ve ben ovulayon testi yapiyorum yumurtlamam pazar gunu oldu ve degerlendirmem gereken iki gun daha var yani oyle hesaplayin bir hafta kalmis oluyor adetime ki ben 6 aydir bebek dusunuyorum ve hep son gunlerimi degerlendirmiyordum neden olmuyor diye dusunurken uygulamada yaniltti tabi beni