melike81_ Bebişim 50 günlğk Sma opt 1 kullanıyorum ama yediği gibi çıkarıyor hipp denedik pötürlü çıkarıyor az yapıyor aptamil cok gazlı diyolar napacam ne deniyebilirim gaz kabız yapmayan az yediğini sıçmasın yarasın yaw aaaaaaaa🥴
48lipastelboya melike81_ evolvia denediniz mi iki çocuğumda da kullandım hatta hastaneye götürdüm yanımdaki kadın aptamil verdi çocuk daha bir günlük öyle bir kustu ki bizim mamadan ver dene dedim çocuk rahatça içti uyudu yarıyor kilo da aldırıyor
e_blue_sky_a melike81_ golden goat fiyat olarak az pahalı malesef. Sma 800gr 450iken golden goat 400gr 400e alıyordum. Şuan 400gr 450 olmuş. 3bucuk gün yetiyor 4ayligiz. Ama hergün kaka yaptırıyor az yapıyor…. sindirimi içimi çok güzel. Ek gıdaya başlayana kadar böyle……
Belginylmz melike81_ ama opt 1 kullanıyorum bize çok iyi geldi demekki fark hipp de iyi diyorlar onu deneyin isterseniz
e_blue_sky_a NerminAyla eczaneye sipariş verin getiriyor gün içinde. E bebeğe güvenmiyorum artık zam geleceği gün mamaları toplamış bizi mamasız bıraktı
e_blue_sky_a Kayramelisa97 bebelac diğer mamaların çok gerisinde kalıyor en azından sma veya hipp… bebelac gazlı bebekte belki ama onun dışında çok tercih edilmemeli
melike81_ e_blue_sky_a ya sma da 3,4 kez günde kaka yapıyor yediği yaramıyor heralde bebelac düşünüyorum bide
melike81_ Belginylmz denedım onuda hemen bıttı anlayamadım ya kakayıda az az yapıyodu ıkınıyor yani hep