SenaBM Merhaba, kanz elektrikli hava nemlendirivi kullanıyorum. İçerisine nane yağı damlatsam sorun olur mu acaba. Çok yoğun alerjik dönemdeyim nefes alamıyorum çocuğuma yeterli bakım sağlayamıyorum bu şekilde
BusraOzhan SenaBM ben bebek vicksi atıyorum suya iyice karıştırıp haznesine döküyorum. Arkadaşımda birkaç adet nebülizatör ilaçlarından döküyormuş suyuna.
Ozgednc SenaBM ben uçucu yağ,vicks vs koydum suyun içerisine ama pek fayda ettiğini söyleyemem. Ama nebul ilacindan deneyebilirim arkadaş iyi akıl etmiş ☺️
Yaprakdokumuseverr SenaBM Bizde de kanz var damlattık ama asla koku vermedi dışarı o yüzden geri gönderdik temizleyip bize notla beraber geri yolladılar. Yağ damlatmayın dediler.
SenaBM BusraOzhan ay nebülizatör ilaçları bendede var çok mantıklı hiç aklıma gelmemişti şimdi yapayım
amayinedeiyiilerledim SenaBM yok yani yağ damlatıyorum sorun olmuyor. Nane yağı da sorun olmaz manasında örnek vermek için yazdım☺️
SenaBM Yaprakdokumuseverr kanzın kitapçığında koku haznesine damlatabilirsiniz yazıyor aslında nasıl damlatmayın dediler anlamadım
SenaBM Eylulperisi bugün kontrole gitmiştim benimde doktorum olabilir dedi fakat neye alerjisi olduğunu bilmediğimiz için risk almaya gerek yok dedi 😢