Ebrusisli Bbe bende kullanıyorum ara ara oluyor baş ağırım ve söylemesi ayıp ishal yapıyor beni birde
Ebrusisli Bbe benimde 16 haftaya kadar aşırı şiddetli migren ağrısı gibi ağırılarım oluyordu hatta kör olacağım diye ağlıyordum ama 20li haftalarda ara ara vuruyor
Bbe Ebrusisli o zaman ilaca zamanla bünyem alışır. iki gündür içmedim ben de ilaçtan kaynaklı mı diye anlamak için bi doktorla tekrar görüşürüm. demek ki baş ağrısı herkeste oluyormuş 😭
Ebrusisli Bbe bence haftalarımızla alakalı olabiliyor benimde şimdi şimdi ara ara vuruyor o haftalarda aşırı yoğundu
Ebrusisli Bbe evet canım maalesef bende öyle yaptım ama kanım düştü düzenli kullan benim yaptığım hataya düşme
Bh05 Ebrusisli demek ki çoğu hamileye iyi gelmiyor bu ilaç duyduğuma göre hep sıkıntı yaşamışlar demir önemli ya
Ebrusisli Bbe değiştirebilir ama değişen maalesef sadece marka içerikler genel olarak aynı özellikle hamile olduğumuz için çok bi seçeneğimiz kalmıyor 😔 rabbim şifa versin pekmez içebilirsen içmediğin sürede takviye alabilirsin
Ebrusisli Bh05 evet önemli bende rahatsız edince içmedim bi süre sonra kanım düştü 😔 tekrar başladım kullanmaya
ressamanne_ ressamanne_ he birde aşırı halsizlik yapmıştı söyleyin değiştirsin dr ama baş ağrısı da normal genelikte o haftalarda olmuştu bende de ilk hamileliğimde.