28 hafta kontrolünde bu haftaya kadar hiç bir sorun yokken 11.8 mm çıktı beyinde sıvı birikmesi/genişleme adı altında kordosentez yapıldı sonuç bekliyorum böyle durum yaşayan varmı acaba

Evet canım ben de amniyosentez wes yaptırdım. Ama ben de 22. Haftada çıkmıstı. İlerleyen haftalarda küçülebiliyor. Doktor takip ediyor şuan benim de 12 cm e yaklasmıstı en son 27. Haftada küçüldüğünü gözlemledik. Seninde küçülür bu haftaya kadar bir sey çıkmadıysa zaten bir problem yoktur. Moralini bozma

Melekandc merhabalar bizimde 21. Haftadayken detaylı ultrasonda 11 mm ölçtü şu an 26 haftalık olduk 2 haftada bir doktor kontrolümüze gidiyoruz şu an için sorun yok ama büyümemesi gerekiyormuş 🙏🏽 bu şekilde devam etmesi lazım bakalım hakkımızda hayırlısı 🙏🏽 içimizi ferah tutalım ☺️

Merhaba benim de 19. haftada 7.1 ölçülmüştür doktor on milimin altında olması gerekiyor normal sınırlar içerisinde fakat bir ay sonra bir daha gel dedi bir ay sonra gittiğimde 8.1 olmuştu sonra 30 haftayı bekledim 30. haftada 9.4 oldu şu an 35 Haflığım herhangi bir ilerleme göstermedi çok şükür Doktorum 11:12 olup doğunca bir sıkıntı olmayan bebekler olduğunu söyledi yanında herhangi bir şeyi eşlik etmiyorsa tek başına çok yüksek bir değer olmadığı sürece çok fazla bir anlamı ifade etmiyor anladığım kadarıyla bazen yetişkinlerde bile olabiliyormuş çok ileri seviye olursa sorun oluyor diye biliyorum kendinizi üzmeyin ben de çok okudum araştırdım Genelde doğumda bir şey çıkmıyor inşallah bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde doğar Allahın izniyle

Melekandc endişe etmeyin inşallah düzelecektir 🌸 bizimde 22. Haftada ayrıntılı ultrasonda sol ventrikülde 8.8 mm boşluk denilmişti doktorum da 10mm’e kadar normal kabul ediyoruz demişti. Daha sonra 26. Haftamda gittiğimde küçüldüğünü 5 mm olduğunu söyledi. O zamana kadar ben de çok tedirgin oldum stres yaptım. Bol bol ceviz yiyin diğer kontrollerinizde normale döndüğünü duyarsınız inşallah 🌸

18 gün sonra

Son durum nedir arkadaşlar kontrole gittinizmi