FyA Ben 31 im şuan kimisine doğum tarihi verilmiş bana aylar önce normal olursa 26 temmuz demişti ama tabi henüz sormadım ,bu haftalarda olanlara sizlere kaç verildi ama hem sezeryan hem normali yazarsanız bende aşağı yukarı tahmin etmiş olucam
Eceq FyA bizimde 23 temmuz son tarih. En son hastaneye gittiğide sordum doğum şekli için konuşmaya erken olduğunu Temmuz ayının basında çatı muayenesi sonrası belli olacagını söyledi 2 hafta sonra kontrolüm var ilk nstye gireceğim
momofmychildren FyA 30 haftalık hamileyim doktorum tahmini 26 temmuz dedi ama 38.haftadan sonra bekleriz artık ne zaman gelirse dedi normal doğum istiyorum haftaya kontrolüm var konuşacağım herşeyi
aslanbeyy Merhabalar 31 haftalık olacağız yarın. doktorum henüz bir tarih vermedi normal doğum istiyorum temmuz sonu demişti(40 hafta) bebeğim normal doğuma uygundu fakat dönmüş 36 haftaya kadar bekleyeceğiz dedi geçen kontrolde o zaman ne olur bilemiyorum 38 de çatı muayenesi yapıyor. Şuan doğum tarihi vermek için erken değil mi acaba🫣
FyA aslanbeyy bencede erken bizde doktorumla daha konusmadık yanni taaa ilk zmanlar merktan sormustuk ozman demişti ama bazı postlarda gördüm millete hep tarih verilmiş 🙄 oyüzden kafm karıstı
aslanbeyy FyA isteğe bağlı sezaryen veya zorunlu sezeryan tarihleri az çok belli olduğu için bazı doktorlar tarih veriyor demekki🌸
aysegul1122 FyA 30+4 teyiz. Sezaryen ihtimalimiz yok gibi şu an o sebeple daha ona tarih vermediler. Ama normal doğum için 20 Temmuz sonrası beklemeye başlarız dedi.
Mucizem_01011 FyA ben şuan 31+5 im arkadaşım da 31 haftalık ona temmuzun 10 gün vermişler bana gün verilmdi sezeryan günü normal doğum yapmadık ikimizde ilk çocuklarda
1prensesannesi__ FyA 29+3üz asko 21de detaylidaki doktor tahmini 8 agustos demisti genelde tamgununde olmuyo dedi makinedeki ölcuye göre gün verdi 😃
Syda01 FyA 32 haftalık olduk bugün tahmini 15 temmuz dedi doktorumuz uygulamaya göre 24 ü ikinci sezeryan olacağı için planlı
Buse344161 FyA 30+4 üm 31+5 ken randevum var inşallah banada tarih verir bende okudum bi çok kişi tarih verilmiş darısı bana çok heyecanlı😂
Miniktosbaa FyA Temmuzun başı dedi doktorum ameliyatlık bir durum yok dedi herşey normal rabbime şükür bebeğimin gelmesini bekliyorum yani anlicağnız normal doğum olacak Allahın izniyle 🤲🏻
S12e28h46 @FyA ben Şuan 36 haftaya girdim perşembe günü kontrolüm var bu haftada olmama rağmen tarih vermiyor doktorum çatı muayenesinden sonra belli olur dedi ve Şuan çocuk dönmedği için bekliyoruz