kizannesi16_ Kızlar doktorum 38. Haftaya doğum tarihi verdi . İlk bebeğim sezeryan 39+4 de doğmuştu. Buna göre sanki erken verdi tarihi . 38 doğum yapıp bebeğini sağlıkla sorunsuz sezeryanla eline alanlar varmı
Topraksmom kizannesi16_ 38+5 te 3500 kg sezaryen doğum ile oğlum olmuştu 2.de nasıl olur bilmiyorum kaçta alırlar
Salihakyml kizannesi16_ İlk kızımda 38+1 de sezeryan oldum ama planlı değildi suyum gelmişti normal doğum olmadı sezeryan oldu.2.bebeğim de doktorum 38 erken oluyor 40 da geç dedi o yüzden 39 hafta olunca yapalım sezeryanı dedi .Kızım da 38 de olmasının bence tek eksi yönü genital bölgesi tam gelişimini bitirmemişti onda sıkıntı yaşadık başka da bir durum olmadı Allaha şükür
izobellaaa-_- Baba da 38 de alacağını söyledi ama kabul etmişe bayramdan 2 gün önce doğum mu olue bayramdan sonra beklerken 14 hazirana verdi oğlumu 40 da doğurdum sezaryen
kizannesi16_ Lenay223 tam 9 aylık olmuyor bende gelişimi için sorun olurmu acaba diyorum sonuçta anne karnında nekadar sağlıklı durursa okadar iyi ama tabi doktor daha iyi bilir
izobellaaa-_- kizannesi16_ ay hep yanlış yazmışım hızlı yazacağım diye evet kabul etmedim şey diyor sonra 39 da suyun gelir gece doğum falan başlar sıkıntı olmasın diyo kesinlikle kendini düşünüyor doktorum paket almışım parasını vermişim haksız mıyım ayrıca millet bayram da etini kesip yerleştirip öyle gelecek herkes bana göre ayarladı işini
kizannesi16_ izobellaaa-_- suyun gelip gelmiceni allah bilir evet kendini düşünmüş doktorunuz bayram önü doğum zor olur nasılsa sezeryan bir sıkıntı olmadıkça bekleyebilirsiniz
kizannesi16_ izobellaaa-_- benim kesede çatlak var istirahat verdi hiç bir iş yapmadan yatıyorum evde 1 ay oldu. Doğuma kadarda böle devam etcemi söledi su kaçağım yok geçti ama tedbir amaçlı erken su boşalıp doğum başlamasın risk almayalım diyor. 8 hafta daha dikkat et 38 de alalım dedi. Tabi ondan önce su patlağı olup erken doğum olmazsa. Bende olmadığı sürece 1 hafta daha beklemeyi düşünüyorum
kizannesi16_ Topraksmom ne güzel sağlıkla büyüsün 38 i bitirmişsiniz siz yine 38+5 olarak . Bana tam 38 dedi bilemiyorum kabul etmelimiym
kizannesi16_ Salihakyml birde derlerki 36 dan sonra doğumlar normal kabul edilir tam gelişimini bitirmiştir bebek diye . Demekki eksi yanları oluyor tam doğum haftası olmadıkça . Sağlıkla büyüsün hepsi
izobellaaa-_- kizannesi16_ evet sizin ki riskli doktoru dinlemek de fayda var benim de 40 da suyum bitmişti mesela yavaş yavaş akmış hiç Anlamamışım ama bu sefer ki gece uykusundan bölünecek galiba hanım efendi planlı daha güzel olur diyo
Srfe01 kizannesi16_ bana doktor 39 dedi ben kendim 38 de alın dedim bı sorun olmadı 38+3 de 4200 doğdu
mimar_anne kizannesi16_ ilk oğlumu tam 38 de sezaryen oldum ikinci oğlumu da 38+1 de doğum yaptım 2 hafta oldu sorun yaşamadık hiç ikisinde de canım