0Mommm
Canım eğer Firdevs hanıma 15 gün sonra ücretsiz muayene olacaksan Firdevs hanıma git ama eğer tekrar para vereceksen bence o parayı Betül hanım için değerlendir derim
Kilolu hamile kaldım ben gebelik öncesi bile kontrole doktora gitsem hepsi herşeyi kiloma bağladı pcos diyen oldu , kistin var diyen oldu hemde cmsine kadar beni boş sıkıntıya soktular herşeyi kilodanmış gibi söylenildi
Betül hanım hiç kilom ile ilgili beni yormadı sadece bundan sonra gereksiz kilo almanı istemiyorum hamur işini biraz kıs demişti , ve çok tatlı dilli bana ilk başta inşallah senin gibi güzel bıcır bıcır kızın olur demişti
Kızım oluyor en az benim kadar sevindi , eşimle birlikte giriyoruz muayene bizimle şakalaşıyor hatta ilk zamanlar renkli ultrasonda kızım uzaylı gibi duruyordu 😄
Bizede tabi bu haftalar uzaylı gibi gözükebilir demişti hep birlikte gülmüştük vs sekreteri çok tatlı dilli bugün mesela gel bebeğim hazırlayım seni dedi
Ne biliyim ben çok memnunum
Doktor hakkında ki yorumları çok önemsiyorum burada okuduğum bir kaç yorumdan farklı bir doktordan da vazgeçtim iyiki geçmişim Betül hanımla yolum kesişti