ressamanne_ Kızlar saat 7 den beri halsizlik başladı bacaklarım bile ağrıyor gözlerim yanıyor ateşim 36,6 çıktı napabilirm 33 haftalığım 🥺
Aysegul166 ressamanne_ bir acile gidin inşallah bişey yapamayız olur öyle şeyler diyip geri yollamazlar doğurmadığın sürece malesef acillerde hamileleri umursamıyorlar
Merviss07 ressamanne_ umarım ilerlemez sıcak şeyler için dinlenin ılık duş alın ballı limonlu ıhlamur iyi gelir 🤲
Rabiul ressamanne_ 36.6 yı normalden sayıyorlar acil de benimde 37 çıkmıştı normal demişti doktor , doktorunla iletişime geçip ıhlamur alsan canım yada ballı süt yapsan
Merviss07 ressamanne_ bende 32+4 gebeyim geçmeyen bir öksürüğe yakalandım 2 hafta oldu hala çekiyorum ne gece uykum kaldı ne gündüz okadar kötüyüm ki sırtım kemiklerim karnım ağrıyor artık öksürmekten boğulacak gibi oluyorum yapmadığım denemediğim şey kalmadı artık Allahım güzel Allahım şifa ver tüm hasta kullarına 🤲
ressamanne_ Merviss07 ayy oda çok kötüdür kuru dut kaynatın belki işe yarar ya birde kekik çayı biliyorum ama hamileyken içilirmi ni bakın
Merviss07 ressamanne_ sadece ıhlamur ve zencefil içiyorum kekik çayını denemedim zararlı olabilir diye gerçekten okadar kötü ki Allahım kimseye vermesin gözüm uykuya dalıyor öksürük krizi geliyor ağlıyorum artık 😢😢