Havvadmrsnl Kızlar park yatağımız 70-110 hangi ölçüde çarşaf ya da nevresim almam lazım aldığınız memnun kaldığınız marka ya da link rica edebilir miyim?
Esra_yldz Havvadmrsnl Ben Tiny Lamb markasından aldım ikili şekilde satılıyor kalitesi kumaşı çok güzel tavsiye ederim 🌸🥰
Aynur744 Havvadmrsnl ben sarev den aldım nevresimlerimi o kadar memnunum ki normal ölçülerde aldım park yatağına oldu
Edsn Havvadmrsnl ya geçen hafta bimde lastikli çarşaf indirimdeydi 70*140 ölçüsü 43liraya aldım nasıl mutlu oldum anlatamam 🌸
Damlaozzz Havvadmrsnl İkeadan nevresim takımını aldım aynı renktede ebebekte penye kumaştan pamuklu çarşaf aldım kumaşları çok güzel
YaseminU Havvadmrsnl trendyolda anne sesi diye bir satıcıdan aynı ölçüde park yatağa müslin çarşaf aldım ve dokusunu çok sevdim.
Aerithma Havvadmrsnl trendyoldan lilobio da çarşaf nevresim takımı yaptırmıştım. Çok beğendim ben tavsiye ederim. Bir de yataştan yatak takımı olarak aldık.
cansudny Havvadmrsnl nuriyekocakaplan diye bir marka keşfettim fiyatları uygun ve görebileceğin en yumuşak çarşaf. 4-5 defa yıkadım aldığımdan beri hem çekmedi, hem yumuşaklığı kaybetmedi. tiny lamb markası da ikili olarak çarşaf satıyor. onlardan da aldım. 60×120cm lik çarşaflar 70×140a kadar tam geliyormuş. zaten trendyolda en çok satan ve en çok değerlendirilen bebek çarşafı olmuşlar. güven verici tavsiye .
Deryadgm Havvadmrsnl karacadan aldım 1 tane english homedan aldım 1 tane bide instagramdan bi sayfaya yaptırdım 3 tane toplam
Ozlemsultan Milna baby&kids’den pike takımı ve tba collectiondan müslin nevresim takımı aldım henüz gelmediler ama baya iyi görünüyor kalitesi, bir de park yatağı söylerken eleleden uyku seti almıştım şimdilik yeter gibi geldi bana