Zmom Kızlar yenidoğanları nasıl aldınız kalın ince? Alışveriş yapanlar bi neler aldınız fikir verin işin içinden çıkamıyorum.
Enfal_06 Zmom zibinlari karşık aldım tulumlar uzun kollu yine hepsi uzun kollu mevsimlik kıyafetler almışim
_ozlmm Zmom Penye aldım kalın olarak henüz almadım atletleri hep kısa kollu kolsuz aldım üzerine uzun kollu giyeceği için atletin kısa olması daha rahat oluyor giydirme açısından da katlanma açısından da ☺️ oğlum da Eylül doğumlu ona da kalın olarak bir kaç tane peluş tulum kadifemsi alt üst takım almıştım yeterli oldu çok kalına gerek duymadım onları da fazla giydiremedim evim çok sıcak oluyordu terliyordu genelde penye almıştım orta kalınlık olarak şuan yine öyle yapacağım ☺️
Xmom Zmom hastane çıkışlarının dışında bi kaç 5li takım biraz da tulum aldim. Kızım da yaklaşık o zamanlarda dogmustu 2 kat giydirmiştim. Yelek hırka çok lazim oluyor onlardan bol bol örüyor anneannesi. Zibinlar çok lazim.oluyor askılı kısa kollu uzun kollu hepsinden aldim bi kaç tane. Kızım küçük doğmuştu çok uzun süre giymişti yenidogan takımlarını hicbisey boşa gitmedi şimdi oğlumda nasıl olur bilmiyorum ama önceki tecrübemle aldim genel olarak
Eftalya54 Zmom uzun kollu aldm hep kisa kolda alicam nolr nolmaz yakalik aldm agiz mendili aldm gobek bagina koymaya ayriyetten temz mendiller aldim beyaz kanamasi olrsa beyazda rahat gorunur die bez önlem yada prima dusunuyorum pisik.kremi alicam tulum aldm 3 tane basladm yavasdan
Zmom _ozlmm benim de evim sıcak oluyor kafam karıştı işte bir de çok hızlı büyüyor diyorlar gereksizde almışım diyorum bende zıbınları hep kolsuz aldım.
_ozlmm Zmom Evet bana da hızlı büyüyorlar çok alma dediler ama benim oğlum minyondu ben hastane çıkışlarını bile bir kaç giydirdim 0-3 ayları da öyle 4 ay falan giydi ben en çok 0-3 kullandım sayılarını zaten alırken fazla almıştım iyi ki öyle almışım hakkını verdik 😂🙈
Enfal_06 Zmom yenidoğan 3 ay 6 ay 9 ay almadım henüz o zamana kadar havalar sıcak olur ona göre alırım belki bi kaç tane almışimdir da ama uzun kollu yerine kisa kol alırım zıbınlari havaya göre bakarım
Zmom Zmom @Enfal_06 @_ozlmm @srparlk @Xmom Hanımlar bir de beşik ve araba ne tercih edeceksiniz veya aldınız mı? Park beşik alan var mı? Çok duyuyorum önümüzdeki haftalarda onları da halledeyim çıksın istiyorum
Xmom Zmom şimdilik hastane çıkışları ve 6 aya kadar olan tulumları falan aldım ihtiyaç oldukça alınır zaten gerisi
_ozlmm Zmom Bebek arabası ve beşiği annemler hediye almıştı benim haberim yoktu beşik portatif sallanan bir beşikti bebek arabası normal bi bebek arabasıydı travel falan değildi ama hiç kullanamadım oğlum hiç sevmedi bebek arabasını portatif beşiği salonda kullanıyordum kendim ahşap büyük bir beşik almıştım 1-2 yaşına kadar da kullansın hemen küçülmesin diye yatak odasına koymuştum babynest almıştım birde gece olunca beşiğin içine babynesti koyuyordum öyle yatırıyordum şuan da hala beşiklerimiz duruyor ama annem sepet beşik alacak muhtemelen onu da yatak odasına koyarım diğer sallananı salonda kullanırım 😂
Xmom Zmom meltem pupilla benimki çok memnun kalmıştım hem 3 aşaması var anne yani oluyor hem de ahşap kalitesi de güzeldi. Bebek arabam biraz hantal kesinlikle daha hafif bir baston araba almaliymisim
Enfal_06 Zmom beşik olarak hangisini alacağımı bilmiyorum küçük bi anne yanı beşik almayı düşünüyorum kendi odasında uyur zaten belli zaman sonra
Drfatma Zmom merhaba ben bebek arabası prego axis aldım kurduk çok güzel , puset de takılıyor , çift yönlü , park yatak da yoyko aldık indirimde yakalayıp
yeni-annelik Zmom bende hep uzun kollu almayı tercih ettim çünkü nerdeyse kışa denk geliyor sadece iç zıbınlarını kısa kollu ve askılı aldım