Cudana Yaptırma diyen kim, nasıl bir kafaya sahip asla anlayamıyorum. Buna bile bütçe yoksa nasıl çocuk yapmaya cesaret ediliyor bunu da anlamıyorum. Neyse, yaptırmanız gerekiyor, çok gerek var evet.
Tutaste_ Cudana cahiller sadece emin ol bide savunuyorlar sunun icin yaptirmaman lazim çocukta bisey var derlerse napican bilmem ne otospular sanki bebegime bisey olsa onlar bakicakta bos boa konusuyorlar sadece hepte gorumceler baska bi pok degil
Babymom07 Esrabyndr yaptırmaktan bir şey çıkmaz bence içinizde bu soru varsa yaptırın sonradan pişman olabilirsiniz çünkü
bebeefendi Tugcev nasıl oluyor da kendilerine güvenip yaptırma diyorlar ben de bunu anlamıyorum. imkan varsa böyle bir teknolojiden faydanlanmak bu fırsatı kaçırmamak gerekir. imkan yoksa yoktur zaten ama varsa buna kesinlikle değer
Tutaste_ bebeefendi yaptirma diyorlar cahiller cunku cocuga allah korusun bisey olsa bakicaklar yada maddi destek olucaklar sanki sadece bos bos konuauyorlar dinlememeek lazim
yeni-annelik Esrabyndr hamileliğimin başında fetal dna yaptırmama rağmen detaylı ultrasonda yaptırdım ne gerekiyorsa yaptırılmalı bence detaylı ultrasonda da bebeğin tüm anatomik yapısı inceleniyor Allah korusun bir rahatsızlığı varsa eğer doğum öncesi öğrenmiş oluyorsunuz ve önleminizi buna göre alırsınız
Busraapaydn01_ myavocado ay sizsiniz komik aksini iddia eden olmadı fikirde bulundum ne kadar battı hepinize
Tutaste_ Tugcev yaptirmayin diyen cahiller saniyoeki aldirmak için boyle biz kontrollere gidiyoruz benim cahim gorumcem testi yaptirtma ikilitesti yok cok kontrole gitme ölürmusun oldururmusun yav cahille ugrasmak cok kotu bida kocamin yaninda diyorlarki yaptirmasin diye hepsinide yaptirdim yaptiricam cocugu dogdu ona engelli olcak demis doktor neyse dogdu sonra yana done hastanelerde uğraştı pesine düşmedi allaha sukur cocukta bişey yokmuş.
Handevich Esrabyndr hamilelikte yapılması gereken en önemli şey bence. Detaylı ultrasonda rahim ağzı yetmezliğim olduğunu öğrendim bebeğimi düşürmekten kurtuldum ameliyat oldum çok şükür. Detaylıda görüldü yoksa haberim bile olmayavaktı kesinlikle yaptırın bebeğinizde de allah korusun bir şey varsa tedbir alırsınız
Esrabyndr Kızlar çok ama çok teşekkür ederim kesinlikle yaptırcam haftaya doktor kontrolüm var ona göre randevu alıp gidicem çok sağolun 🫶🌸🌸🌸🌸
Gamzeramo Esrabyndr tabikide yaptır canım herseyine bakılıyor parmaklarına kadar burun kemiği ense kalinligi vs herseyine bakiliyo
aysegulalatas @Esrabyndr yaptırmayı çok istiyordum ama maalesef kaçırdım ilk hamileliğim olduğu için bilmiyordum sandım ki aynı kadın doğuma randevu alınıp yapılıyor ama öyle değilmiş ayrı bölüm için randevu almam gerekiyormuş bu yüzden geç kaldık nasip olmadı sadece dua ediyorum inşallah bişey yoktur diye
Mzzz Busraapaydn01_ neye göre gerek yok kafana göre mi doktor muaynesi 5 dakikalık bir şey tek tek organlarına bakıp ölçüm mü yapıyor kafasındaki kemiğe kadar ölçüyor mu
Mzzz Lilaaaaaa aldirmakla alakası yok doktorunuz tarama testinde bahsetmiş olmadı çünkü detaylıda doğumdan hemen sonra müdahale edilmesi gereken şeyleri görüp tedbir alınıyor ayrıca detaylı 21. Haftada başlıyor zaten bence başka testten bahsetmiş doktorların en önerdiği şey detaylı ben özele gidiyorum doktorum 2-3 lu tarama testlerini yaptırıp yaptırmaya ağımızı bize bıraktı ama detayliyi kesinlikle istiyorum dedi
Mzzz Yaptırma diyenler hangi tip fakültesinden mezun acaba çünkü hiçbir bilgisi olmadan insan yönlendirmeye cahil cesareti denir