Merviss07 haziran35 merhaba benim annem de küçük kardeşimi 36 cı haftasında doğum yapmıştı hemde kardesım biraz zayıf doğmuştu 2.600 filandı sanırım yine de küveze girmedi Allah’a sükür iyi düşünün iyi olsun insallah güzel doğumunuz olur sağlıklıca evinize döner hemen iyileşirsiniz 😍
ipekkus haziran35 kilosu iyise başka saglik sorun yoksa kuveze girmeyebilir bende 35 haftalik doğurdum kilosu düşük olduğu için ciğerler tam gelişmedigi için kuvezde kaldı çok şükür şuan iyi 2.5 aylik olduk bile 🤗
haziran35 Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelsin küveze de girse onun iyiliği için tabi ki ama bir de evde 4,5 yaşında kızım olunca insan bir an önce bebişi de alıp eve dönmek istiyor , hepimiz için hayırlısı olsun
Serapazraege haziran35 arkadaşım 1 ay oldu doğum yapalı. Oda 35+4 te doğum yaptı çok şükür bir sorun olmadı küveze girmeden evine gitti bebişş. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Yazgul_kurt22 @haziran35 35+6 haftalıkken doğum yaptım kiveze almadilar ama zaten erken doğum riski olduğu için doktorum iki doz ciğer geliştirici yaptı inşallah tekrqr küvez yolu beklemezdim sagliklangepsin
Gulhan_6778 haziran35 bende ilk oğlumda 35 haftada doğum yaptım çok şükür küvöz sürecimiz olmafı Allahın izniyle sizinde olmaz Rabbim sağlıcakla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🌹 riskli gebelik yaşayanlara doğuma girerken dua etmeyi unutmayın olur mu 😥 bizde sağlıcakla kucagımıza alalım vakti zamanında 🤲🌸
Bendiyebiri_ haziran35 ciğerleri ve kilosu sağlığı yerindeyse kuveze almayabilirler arkadasimin iki bebegide 35 haftalıkken doğdu hiç kuveze girmediler
Fasulyeninhikayesi haziran35 saglikla alin kucaginiza bebeginizi insallah 🤲🏻🤰🏻 Hastahaneye anne baba olarak girip meyvenizle evinize dönün insallah 🤲🏻🌺
dogurangaplumba haziran35 o bebekle alakalı bir durum bende 36+6 da acil sezaryene alındım normal doğum diye günleri sayarken birden sezaryen oldum bebeğim ilk gün yanımdaydı fakat ani kilo kaybı yaşadığı için ertesi gün küveze girdi 1 hafta küvezde kaldı 2 gün ayrı kaldık bebeğimle 3. Gün anne oteline alındım küvezdeki beslenmeleri ben yaptım 1 hafta sonunda çıktık beraber bu persembe eve geleli 1 hafta olacak
Mhtpdrmz06 haziran35 canım ben o haftalarda doğurmadım ama kuzenimin eşi tam 36 da doğurmuştu. Ama iri bir bebekti 3 kg doğurdu hiç küveze falan almadılar
Ozgednc Momofelisa okadar katiliyorum ki sana. Her postuna az cevap verilen hemen bunu öne sürüyor. Hayır şunu dusunmek zor değil, benim yaşadığım durum farklı olabilir ve şuan bu postu görüp bunu yaşamayanlar bilmeyenler olabilir..Ya da yaşayıp sonu kötü bittiği için moral bozmak istemediği için yazmıyor olabilir..
Momofelisa Ozgednc evet kesinlikle, platformdaki herkesin kayınvalidesi varken belki yüzde 30 kişi erken doğum yapmıştır. Bunların da dediğiniz gibi bir kısmı belki olumsuz şeyler yaşadığı için yazmak istemiyordur. Az yorum gelen herkes hemen kayınvalide aldatma olsaydı yazardınız ama düşünemiyor maalesef sebebini 🤷🏻♀️
BabyAta haziran35 35+4te doğum yaptım doktorum ciğer geliştirici vurmuştu ve bebeğimin küveze Girmesini engelledi 2890 doğdu