Pelinaycyrnckr gammzeeaa Merhaba hepsi bir arada yarın doktora gideceğim 5+2 inşallah hayırlı haberler alırız keseyi görürüz
miraninannesii gammzeeaa 6+6 günlüğüz mide bulantısı baş dönmesi göğüslerde hassasiyet var suanda 5+6 da kalp atışını duyduk bugünde daha net duyduk
Cansu0903 gammzeeaa Ya mide bulantılatı başladı güzel gecıyor ama bi o kadarda zor bir ay sonraya ikili tarama testi dediler ama cekınıyorum gitmeyede
Himommy Bizde şuan 6+3 teyiz dün keseyi gördük 18 mm dedi ama henüz kalp atışı yok dedi normal mi kızlar doktorun ultrasonu da biraz eskiydi 🙏🏻
Rbia3 Himommy bende 6 haftada gittiğim de kese vardı içinde bebekte vardı fakat kalp atışı henüz yoktu bu cuma gideceğim kalp atışı için normal dedi doktor. Belirtilerin var mı
Nzyl Himommy 6+1 deyim ben duyamadım kalp atışını ekrandan gösterdi birşey atıyordu ekranda 😂 haftaya gideceğiz
Evlem Himommy merhaba Bende 6 +3 de duyamadım 11 haziranda tekrar gideceğim Siz sonra tekrar gittiniz mi kalp atışı için
Himommy Rbia3 bana doktor henüz su kesesi dedi ama rahimde tutunduğu yer vs çok güzel hamilesinin kesin dedi kanamam lekelenmem vs hiç olmadı zaten doktor 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi ayın 13 üne randevu aldım daha erkene çekmeme gerek yok dimi
Rbia3 Himommy bi şikayetin yoksa bence çekmene gerek yok çünkü riskli bir durum olsa mutlaka bi belirti verirdi
Himommy miraninannesii ben 6+1 de gittiğim halde doktor bana kalp atışı henüz yok dedi ama riskli bir durum da söylemedi 15 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi sadece
dika gammzeeaa endişe etme inşAllah sağlıkla kucağına alacaksın 🤲🏻❤️ bende randevu almaya çalışıyorum kadın doğum için çok dolu bakalım nasıl yapacam
miraninannesii Himommy devlete gittiğimde babada benek yok kese boş dedi aynı gün özele gıttım kalp atışını dınledım