Guldane32 Dün hamile oldgumu ogrendim 3 gebeliğim olcak 2 si olmuşuz sonuçlandı 50 değerle corasspirin içiyorum günde 1 tane doktora hemen gitsem igeneye başlatır mi acaba
Semaa00nur Guldane32 merhaba evet büyük ihtimalle hemen başlar igne coraspin ile birlikte devam edersiniz iğneyi
gocebeanne Guldane32 hemen başlatır ben öğrenir öğrenmez gittim tam 4+0dı iğneye başladık gitmeden doktora mesaj attım hemen gel geç kalmış olmayalım dedi.
minnosbirkiz Guldane32 keseyi ve kalp atışını duyduktan sonra iğne ve hapa başladım, doktorum erkenden başlatılmasının iyi olmadığını söyledi, Allah korusun dış gebelik riskine karşı erken başlatmıyorum, iç kanama vs olur diye dedi
Swan97 Guldane32 benim de iki kaybım var. İkinci gebeliğimde 6+0da başlamıştık. Sonra 10. Haftada bebeğimin kalbi durdu doktor belki de geç kaldık demişti. Bence bekletmeden doktora gidin
Beetuull Guldane32 benim 1 kürtaj 2 kimyasal gebeliğim oldu, ben tetikte bekliyordum zaten olup öğrenince hemen igneye başlamam gerekliydi, benim ablamın da böyleydi iğne ile güzel sonuçlar aldı, insaAllah benim de iyi sonucum olur