Melekmom00 2 ci trimester zevkli olucak yaziyor o zevki neden bir türlü tadamiyorum acaba tek tatdigim duygu mide bulantisi asiri halsizlik ve bu mide bulantisi devamli sekilde oluyor kusmuyorum ama yemek de yiyemiyorum çok zorlukla yiyorum öğünleri
metemom_ Melekmom00 valla kim dedi anlamıyorum benim için en zor evreydi 3. Trimestera girince rahatladım evet ağrılar oluyor ama abartılacak değil
Essidiey Melekmom00 Ben de aynı durumdayım. İnternette 2.trimestera girince enerji patlaması yaşanır filan yazıyordu ama ben yaşamadım o patlamayı 🥺 Dört gözle bekliyordum halbuki
Ceydanatishka Melekmom00 Merhabalar bende daha bi ağırlaştım sol kasığıma bıçak saplanıyor gibi ağrı oluyor sizlerdede oluyormu leke falan olmadığı için bebeğim büyümesine bağladım ben 14.haftadayım
Sakineoncu Melekmom00 8 hafta mide bulantısı halsizligin iştahsızligin başladığı yeni bir dönem canım benimki 14.haftaya kadar sürdü
Ummuarbc Melekmom00 8 hafta 2. Trimestir olmuyor ki ve asıl zaten 8 de bulntilar çok görülüyor 12 haftayı geç yavaş yavaş rahatlamaya başlarsın
Eftalya54 Melekmom00 prilam kullanin recete ile alin gunde 3 tane kullancaksnz kezmezse sabah 2 aksam 2 atin geciyo 24 haftaym bylantilar devam ve o ilac durduruyo