rumeysa_mom Fatmanur12345 çizgi dağılmış gibi duruyor en iyisi testi tekrarlaman canım adetin geçti mi
Fatmanur12345 _Atasoy ara ara bas ağrım ve dönmem oluyor ve ara ara sırt ağrım oluyor bir kaç gündür böyle alt karnıma da öyle ağrı giriyor hepsi ara ara oluyor sürekli devam etmiyor
Fatmanur12345 Beybyi onun bunun lafıyla yapmadık insanlar eşimin tarafı hayvan gibiler çocuğumun olmasını istemiyorlardı Buda uzuyordu beni o zamanlar bende vazgeçtim ama şimdi eşimde bende çok çok istiyoruz
Elif-ada- Fatmanur12345 Allah Allah neden böyle birşey istedilerki normalde olsun diye cabalarlar inşallah testiniz olumludur Rabbim gonlunuze göre versin inşallah🤲🤲
Fatmanur12345 Elif-ada- beni sadece eşim istedi eşimin bütün ailesi sevmez beni canım insallah gebeyimdir 🤲🏻
Fatmanur12345 Beybyi aynen öyle bir buçuk yıldır evliyim Hatay dan Ankara’ya geldik eşimin görevinden evlendiğim günden beri çektiğimi bir ben bir Allah bilir
Beybyi Fatmanur12345 hee ya daha evleneli iki ay oldu düşünün aramadilar bile farklı memleketeyim günü geliyor tek kalıyorum eşimin işinden dolayı