Nehirrrnill Ebrugunesss hormon testlerimi yaptırıyorum onda da bi sorun yok eşimde ileri hareketlilik düşüktü ama vitaminle düzelicek bişeydi sperm sayısı vs çok iyi ama olmuyor zamanı değil sanırım
Ebrugunesss Nehirrrnill tabi ki bir zamanı var rabbim nasip ettiyse zamanı gelince oluyor inşallah size de bana da isteyen herkese de nasip eder rabbim
Fatmanur12345 Nehirrrnill öyle düşünme bende senle aynıyım olmuyor bugün test yaptım çıkmadı bazı belirtiler var ama iki gün sonra adetim artık ona kaldım sende öyle öğrenirsin ama iyi düşün iyi olsun insallah ikimizde bu ayi hamiş birileri olarak bitiririz
Nehirrrnill Fatmanur12345 bugün regli gecikmesinin 5. Günü dünki testte çıkardı bence olsaydı bu ay da elendim sanırım umarım sizden güzel haber alırız🙏🏼
Fatmanur12345 Ebrugunesss amin insallah en kısa zamanda hepimiz burda doğuma gün sayarken buluruz kendimizi
Fatmanur12345 Nehirrrnill geç döllenme olabilir canım umutsuzluğa kapılma iyi düşün iyi olsun stres yapma bebisin varsa onu etkiler soğuk alma iyi bak kendine
Nehirrrnill Fatmanur12345 hala da olmadım regli karnım ağrıyo ama gelmiyor bu defa kesin oldum diyorum tuvalete gidiyorum hiçbirşey yok. Rahim filmi çekindiğim için mi gecikti bilmiyorum yani olacaksa olsun böyle de zor :(