Bsrakaplan Yade sezeryan ağırlıklı. Bir de dogum ve doğumdan sonra pek guzel seyler duymadim çevremde. Anlatio tepki toplamak istemem.. Kontrol olarak gökhan beyi tercih ediyorum oda evime yakin olduğu için arada. Normal de çınarlı hastanesine gidiyorum ben
Yade Bsrakaplan Bende duymuştum sezaryene ağırlık verdiklerini ama ben normal istiyorum bakalım ne olacak 🤷🏻♀️
Tugceanneoluyor Yade bizde 19+2 yiz :) cumartesi kontrolmz var bide ayrintili ultrason icin randevu verilecek
Tugceanneoluyor pitircikannesi1 cumartesi gidicem bende hastaneye sorarim olmadi fiyatida bilgilendirrm sizi unutmassam :)
kucuksusaminannesii Tugceanneoluyor Merhaba canim ben Bergama da oturuyorum Nisan ayinda dogum yapcam nasipse. Doğum içinde Sada’yı düşünüyorum ama dogum ucreti icinde 4000₺ diye duydum fiyatin icinde kuaforunden foto cekimine ozel oda vs de mevcutmus galiba. Rica etsem kontrol icin gittiginizde sorar misiniz dogum fiyatlarini? Ben bu ay sonu gibi gidicem büyük ihtimal de merak ediyorum çok 😇
Yagmur1991 nesildidemtopuz nekadar pahalıymış sada can hastahanesi oradan çok çok temiz yeni bi Hastahane ora bile 500 alladı detaylidan
Cnkglsn nesildidemtopuz neden detaylıya girmiyorsunuz çok önemli çoçuğunuzda eksik varsa en azından önlem alınır
Tugceanneoluyor Yade canim detayli ultrason icin randevu alirken sordum 135+muayene ucreti bilgin olsun
Yade Tugceanneoluyor hastaneye gittiğinde söylediler değil mi çünkü ben de telden randevu alırken sordum söylemediler