Yade Kızlar mayısta olacak doğumum inşallah. Sizin şuan kaç haftalık? Sada hastanesine giden varsa detaylı ultrasona ne kadar ödediniz bilgilendirir misiniz haftaya gidiyorum detaylı için.
Tugceanneoluyor Yade yaa bende mayis annesi olacagim :) detayliya girecegim yakinda ozlem hanima gidiyorum :)
pitircikannesi1 Yade detaylı sada hastanesinde 120-150 arası birşey sanırım cnm. Ama benim ikiz gebelik olduğu için çiğli kordon da perinotoliji uzmana gittim sefa beye 350 tl idi benim iki tane olduğu için 700 tl 🤣🤣
Bsrakaplan nesildidemtopuz gokhan bey benim doktorum cok mukemmel ama dogumu sada da yapmayı düşünmüyorum
Cnkglsn nesildidemtopuz neden detaylıya girmiyorsunuz çok önemli çoçuğunuzda eksik varsa en azından önlem alınır
Yagmur1991 nesildidemtopuz nekadar pahalıymış sada can hastahanesi oradan çok çok temiz yeni bi Hastahane ora bile 500 alladı detaylidan
Yade Suleberkan ben de Nurdan yıldıza gidiyorum ama birkaç kere özlem hanıma da gitmiştim o da gayet iyiydi. İnşallah 135 dir. 500 çok fazla 🙄
Tugceanneoluyor Suleberkan canim yorumunu grdm benimde dktorm ozlem hanimda detayli ucret 135 tl miydi net mi
Kardelenn0212 Suleberkan bende yeni sadaya gidicem ve detaylı ultrasonum var. Hatice hanımın detaylı ultrasonu da aynı tl midir ki?
Tugceanneoluyor nesildidemtopuz tamam canim sagol tesekkur ederiz :) hayirli sonuclar insallah sag saglim dogumlarrr insallah hepimize😊
nesildidemtopuz Yade ıkılı ve dortlude nakıt aldılar bırde benım dortlude sorun cıkınca nıfty yaptırdım onuda nakıt ıstedıler ama detaylıyı bılemıyorum onuda sorarım😉
Yade Tugceanneoluyor bana da tecrübe oldu sizin de haberiniz olsun kızlar bu arada ikiliden 80 tl üçlüden 25 yada 35 almışlardı detaylının fiyatını öğrenen de bizimle paylaşsın ona göre hazırlıklı gidelim