Ebuses bende pcos um hemde dogdum dogali bu hastalik var bekarkende ilacsiz asla adet olamazdim bazen 1 yil bile olurdu beklerdim olmazdim. 6 senelik evliyim ilk 2 sene cocugum olmadi ilac tedavisi gordum bi doktorda klomen miyfi neydi obende fayda etmedi doktorumu degistirdim. Letu diye bi ilacverdi cok şükür 2.ayimda 82 kilo ile hamile kaldim boyum 1.74. Dogumdan 1.5 yilsonra yine tedaviye basladik 1 kere letu kullandim 3 aylik bi ilac olmadi rahim kalinligi olusmustu bende ekstradan bi3 ay ara verip tekrar letu ya basladik 3. Ay hamile kaldimcok sukur yine. 84 kilo ile.
Evet kilo onemli ama gsliba sizin gobek bolgeniz kilolu oldugu icin doktor bu oneride bulunuyor yoksa bana doktorum asla zayiflaman lazim demedi. Zaten pcoslar cokzor kilo veriyor. Beyaz ekmegi komple hayatindan cikarman lazim bolgesel bi kilo ise sana sabh sporu oneririm cok iyi gelir. Ozellikle leslie yaz youtude de hic yormadan yapiyorsn sporu. Gun icinde bol bol su tuket aabah ac karinla limonli suyunu ic. Bak benim kilom fazlaydoli doktor demedi ama ben kendim son adetimden 20 gun once saba soyledigim gibi yaptim hem adetimde duzgun oldu hemde tsrtida belli olmasa bile vucudumda bihafiflik vardi. Biraz uzun oldu kusura bakma. Rabbim insalah tez vskitte hayirisiyla sana da anneligi tattırır canim