busrax_ Kızlar adetin ikinci günü sonuçlar nasıl Doktor hepsi normal demişti LH 6.27 TSH 1.98 FSH 5.57 E2 25
Merve-metin busrax_ çok iyi canım değerlerin gayet güzel amh baktırmadın mı peki yumurta rezervi oluyor onunda değeri önemli
BusZeyRas busrax_ canım çok iyi maşallah amh bakmıştır ama o biraz geç çıkıyor takip et bence Rabbim en mısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin💜
busrax_ Merve-metin e2 yüksek olması gerekiyormuş diye okudum bazı yerlerde menopoz falan yazıyordu çok korktum ama ben bu tahlilden sonra gebe kalabildim menopoz olsa adet olmam ve gebe kalamam değil mi 😔😔
Merve-metin busrax_ Allah Allah gebe kalmayan isteyen kişilere bakıyorlar diye biliyorum ben devlete gittim adetliyken gel amh filan bakalım dediler ama randevu bulamadığım için özele gittim gebelik istiyorum ama oluşmadı hiç dedim dr hormonlarına bakalım birde ekstra amh bakalım yumurta rezervin ne durumda onu da görelim dedi
Asyarslan60 busrax_ e 2 yumurta olgunlaştığı zaman yüksek olması gerekiyor adetten normal böyle olması laızm
busrax_ Zeliha66 çok strese giriyorum test yaptırırken sonuç beklerken doktor normal dese bile içim rahat etmiyor 🥺 iki ay önce bebek gelişmediği için kürtaj oldum ondan sonra bu hamilelik işini çok kafama takmaya başladım sanki bir daha olmayacak gibi psikolojim bozuldu
busrax_ BusZeyRas yok canım amh bakılmadı hiç ☹️ iki ay önce gebelik olmuştu. Kürtaj oldum Doktorum bi kere gebe kaldın bir daha kalırsın dedi ama benim içim hiç rahat etmiyor
BusZeyRas busrax_ neden baştan savmalar anlamıyorum ya sanki tahlil isteyince bir sıkıntı oluyor cidden. Sıkma canını canım Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin😍