Buserzgar Lohusa takımı aldığınız güvenli kaliteli internet sitesi varmı önereceğiniz özellikle sabahlıklı takım arıyorum sizler nerelerden aldınız 😊
secilertu Buserzgar ben de fikirleri duymak istiyorum 😊 fotoğraf çekimlerinde beyaz yakası dantel detaylı olanlar çok güzel görünüyor ben de beyaz istiyorum ama güvenilir bir site şart 👍🏻
Sema58 Buserzgar lohusa takimi olarak urunleri var ama https://www.instagram.com/p/BsQusvTHAF9/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=53l3jqg0o9fp
Yesimustafa Yaklaşık 1 saat önce bi post açmıştı arkadaş bulabilirseniz bakın oraya bi . Lohusa sepetini önermişler bende oraya bakacam
boncugumubeklerken Tugba92 o site cok uygun fiyat acısından nasıl ürün güzel geldi mi güvenemedim fiyatlar baya iyi olunca bide kalıpları kücük mü acaba
Tugba92 boncugumubeklerken yoo büyük bile ben bi beden büyük halim için aldım kollarını kestiricem sadece
Nisan35 Ben de birşey sorayım ben dantelli takımlardan ziyade elbise gibi gecelikler vardı lohusasepetinde onlar rahat olur mu ? Renkli renkli hoşuma gitmisti