Ea_aylms6 Kızlar hangi bebek bakım çantasını önerirsiniz ? Aşağıdaki çantayı kullanan var mı memnun musunuz?
Mucizeayla Ea_aylms6 bu cantalar çok ağır oluyo başka model bakın bence ben ilk bebegimde böyle bı çanta aldım çok pişman oldum hemende yıprandı şimdi hafif başka büyük bı çanta bakıyorum
Sibelella Kızımda kujju marka aldım sırt çantası civilde var çok kaliteli.Şimdi ekstra mommy bag aldım bavul gibi çok güzel ikiside.İki çocukla anca yeter bana ☺️
Rabiul Ea_aylms6 hepsiburada dan almıştım orada indirimdeydi geçen gün de Trendyol da indirimdeydi bi bakın ben kullanmadım daha ama beğendim
Sibelella Trendyoldan hicbirsey alma.Canta hem çirkin hem kaliteli görünmüyor fiyatta eminim fiyasanin iki üç katı.Dolap uygulamasına filan bak orda da var sıfır uygun cantalar
Ea_aylms6 Rabiul bende takip edeyim o zaman 🥰 bej rengi çok hoş ama bebek arabası siyah diye siyah alasım vardı 😂
madameux Ea_aylms6 evet ben arabaya takarim diye düşündüm. Tasimasi falan cok pratik sirt cantasina gore cok rahat. Malzemesi cok kaliteli ici de cok genis ama indirimde alırsanız alin yari yariya düşük aldim ben alt acmasini da aldım
Mucizeayla Ea_aylms6 ben bu sefer şu baby mam bag mi ne yazılı çantalar oluyor ya ya onlardan yada büyük boy kanvas çanta alıp içine organizerlerle düzen yapicam ben bu sefer sizinde aklınızda olsun düşünebilirsiniz ☺️