Zeyneptosun Ağır bir gebelik geçirdiğim yetmiyormuş gibi birde sürekli acıkıyorum bu gidişle 20 değil 50 kilo olucam açlığımı uzun süre bastıracak bir tavsiyesi olan var mı hanımlar?(kuruyemiş hariç)😫😖😖
aslierbrg Zeyneptosun hiç doymayanlardan biri de benim 🤔 sinir bozucu gerçekten ağladığımı bile bilirim açım doymuyorum diye 😂
Krasivyy Zeyneptosun bnm önüm hiç boş kalmıyor yarım saat bişey atmasam ağzıma karnıma ağrı giriyor hele gece açlıktan uyanıyorum 20 haftadayım 7 kilo aldım heralde doğuma 20 yle gideri. Belki daha fazla 😭
Zeyneptosun Nursen21 3 normal olarak yiyiyoeum ama saat başı ağzıma bişey atıyorum ekmek arası ve portakal özellikle..
Nursen21 Zeyneptosun aslında kış ayındayız günler kısa insan çok yemek yiyecek vakit bulamıyor Ben iki öğün yiyorum ama arada meyve yoğurt kuruyemiş yiyorum ekmek olarakta beyaz ekmekten uzak durmakta yarar var
aygun_brhml ben 40+3 oldum bu gün yedim iyice 5 6 saat önce. ama şimdi ne kadar aciktiysam sanki 3 gundur yemek yemiyorum. ama direndim yemicem. yoksa 4 kilo olur çikmaz bu bebek😂
Umutyorgun Benim de istahim yok bi kac haftadr asiri kilo da almamisim ama 3 ogun yemek yemezsem vicdan yapiyrm sanki cocugumu ac birakiyrmusum gbi hissediyrm.doktormda kilo iyi yemek yeme diyor 😀 ben mi manyagim o mu anlamadm.😂