Kumrunun-annesi Benimde 5 gün çift embriyosu transfer edildi 12 gün test yaptırdım değerim 979 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 1857 çıktı değerim
Semakeles61 Kumrunun-annesi maşallah ikiz olabilir mi acaba baya yüksek çıkmış değeriniz benim 12. Günde değeri 350 14. Günde değerim 761 çıktı
Yeliz1711 gokyuzu777 5 . Gun 2 embriyo transfer edildi 6. Gün kan da öğrendim 22 çıkmıştı 7. Gün erken gebelik testinde pozitifti biraz erken davrandım dayanamadım çünkü bu arada 1 tane tuttu duam 2 aylık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️
Kumrunun-annesi @Semakeles61 evet deger yüksek inşallah ikizdir tabiki ama herşeyden önemlisi hayırlı sağlıklı olmaları tüm anneler için ayın 7 sinde belli olacak kesede
Birbahargunu gokyuzu777 6. Gün akşamı yaotiigm testte çıkmıştı, ertesi gün kan verdim sabah 30 du deger benim teki tuttu kızım var şimdi inşallah hayirlisiyla kavuşun 🌸
Kumrunun-annesi @Semakeles61 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah canım. Evlat İsteyen herkese nasip etsin Rabbim