gokyuzu777 Kızlar bana çift emb transferi yapıldı , 5. Gün embriyosu.. dua edin lütfen🥹💖 peki Siz kaçıncı gün, kaç beta hcg ile öğrendiniz?
Sumeyyeky gokyuzu777 5. Gün tek embriyo transfer edildi 10. Gün kan verdim 157 ile öğrenmiştim ❤️ inşallah sizin de tutunur bebişleriniz sıkı sıkı 🌸
Sedef21 gokyuzu777 dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi 10 gün sonra 225 değeri ile hamile olduğumu öğrendim ❤️
gokyuzu777 Gul616161 canım insallahh saglkla tutunsunlar 💖💖zman beklerken cok yavaş Allah yardımcımız olsnn
Semakeles61 Gul616161 rabbim güzel sonuçlar versin amiin 🤲🏻 ben 8. Gün erken gebelik testi yapmıştım çook silik çıkmıştı 9. Tekrar yaptım pembe iki çizgi çıktı bugün 12. Günüm kan verdim pozitif oldu şükürler olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 rabbim isteyen bekleyen herkese güzel sonuçlar nasip etsin
gokyuzu777 Semakeles61 cok sevindim canımm saglkla gelsin insalllah yaaaa darısı bize olsun evt canım
Semakeles61 gokyuzu777 @Gul616161 soracaktım yanlış etiket yaptım☺️ trabzonlu galiba bende trabzonluyumda
gokyuzu777 Semakeles61 olsun canımm sende belırtıler neler olmustuu bel ve kuyruk sokumu agrısı yaşadnmı
Semakeles61 gokyuzu777 transferin ilk 5 günü hiç bir şey hissetmedim çok tedirgin oldum tutmadı diye 5. Günden sonra eklemlerim ağırmaya başladı ara ara hafiften adet olacak gibi ağrım oldu sonra 7. Gün sabahı kahvaltı yaptıktan sonra kustum şüphelenmiştim erken test yaptım silik çift çizgi çıkmıştı
Semakeles61 gokyuzu777 kuyruk sokumu ağrım olmadı da şuanda hala belim ağrıyor belkide devamlı yatmak da tetikliyordur