@Serapkayaa1234 merhaba görünce direk yazmak istedim ben kendimi bildim bileli şiddetli ağrı ile adet oluyorum.. Lise de başlamıştı o ilk zamanlar kusuyordum da dediğiniz gibi annem pek ilaç almamı istemiyordu ama baktı düzelecek gibi değilim majezik tabiki kurtarıcım oldu, zaten kendi gelmeden ağrısı geliyordu hemen bir tane içerdim sonra beş saat sonra bir tane daha o günü en iyimser şekilde iki ya da üç ilaçla kapatırdım ikinci gün sanki dün ağrıyan karnım değilmiş gibi hiç birseu olmazdı ağrıdan eser olmazdı.. Lisede doktora gittim genç kız olduğum için alttan muayene etmedi karnımdan bakmıştı neye baktı bilmiyorum normal dedi psikolojik olabilir dedi psikiyatriye gittim saka gibi 😅 kadınla konuştum ettim ama tabiki ailem birdaha gitmeme izin vermedi cünkğ saçma yani fiziksel ağrı çekiyordum neyse çok uzun yazdım ama hamile kalana kadar bu yaşıma kadar hala ağrılı adet yaşıyorum hiç değişmedi evlenince geçer dediler asla geçmedi 😅 kadın doğuma gittim tedavi sürecim var ama ne kist ne miyom ne endometriyum (çikolata kistinin çeşitler vs demişti ) asla bisiy cıkmadı, rahim filmi çektirdim hersey normaldi çok şükür şu hamilelikte adet olmamak büyük konfor 😅😅 şiddetli ağrı illa bir hastalık belirtisi olacak depil benim annem de halam da mesala böyleymiş zamanla geçmiş benim kusmam bitti ama ağrı tövbeee