Busraaaaaaaa16 Mozi1605 canım benimde 1 er hafta arayla kanamam omdu en son dün oldu ve baya yoğundu pıhtı şeklindeydi apar topar doktora gittik çok şükür bi sıkıntı yok kese gayet iyi durumda kalp atışınıda duyduk 2 doz progestan vuruldum kalçadan bunu 5 günde 1 vurulucam artık günde iki kere göbekten progestan yapıyorum 3 kere de fitil kullanıyorum içerde birikmiş kanama olabilir dedi doktorum düşük riski yok dinlen bol bol istirahat dedi tabi çok korktuk inan dün wc ye gitmeye korkuyodum ped taktım iğneden sonra kahverengiye dönüştü çok şükür kesildi şuan bişey yok inşallah ta bi daha olmaz
Mozi1605 MelekAtabey yiyorum canım kabak çelirdeğinide yedim bu ara yemedim ama devam edeyim yine rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin şuan yine doktora gidiyorum çünkü kan pıhtısı gibi bişeyler geldi kanamamda pedime geldi korktum doktorum gel dedi dua edin ikizlerim benimle olsun 🥹
MelekAtabey Mozi1605 Dualarım seninle canım, inşaAllah biran önce tüm sıkıntıların geçer sağ sağlim kavuşursun bebeklerine 🤲
Babydua Mozi1605 evet bende o şekilde duydum dualarımda olucaksiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim
Mozi1605 MelekAtabey ultrasonda kesenin birinde bozulma var gibi dedi doktor ve kanamam çoğaldı doktorun yanında tansiyonum ve nabzım düştü acil yatışım yapıldı şuan 2 tane daha iğne yedim kalçadan cumartesi beta hcg 3948 idi şimdi 12000 çıktı doktor değerin çok güzel dedi şimdi tuvalete girdim bi parça düştü gibi hala devam ediyo ve çok korkuyorum nolur dua edin
MelekAtabey Mozi1605 İnşaAllah öyle birşey yoktur, parçalı kanamalar olabiliyormuş bazen, beta sonucun gerçekten güzel çıkmış, dua edicez inşaAllah dualarımız seninle 🤲