buse76 Kızlar yarın kan vereyim diyorum iki gündür geceleri miğde bulantim var hafif kasik ağrısı sizce çıkar mı beklemeli miyim?♥️
daisybebek buse76 ben ilk kızım da 4 gün kala kanda öğrendim, ikinci gebelikte 3 gün kala kanka negatif çıktı adetim 1 gün geçti test yaptım pozitif çıktı ama 6 haftalıkken düşük olmuştu😞
buse76 MelodyFairy bilemedim eşim evde oluyor 31 inde o varken gidemem anlar bide hafta sonu da ablama gideceğim mevlüt var ne ara versem diye düşünüyorum
elmaelmaelma buse76 eğer geç döllenme değilse herkesinki çıkar o tarihlerde. Tüp bebek ve aşılamada falan da tedaviden sonra 11-12.gün gibi bakılıyor. Tedavisiz doğal yumurtlamada da 11-12 gün sonrası, bata 9-10 gün kalaya denk geliyor herhalde aşağı yukarı.
buse76 elmaelmaelma yaa inşallah çıkar artık her ay negatif görmekten sıkıldım bu ay pozitif olur inşallah 🤲🤲
buse76 Ebbruc ayy inşallah benimde pozitif çıkar benim arkadaşım verdu regle 4 gün kala 850 çıktı baya yüksekti yanu
Ebbruc buse76 herkesin değeri değişiyo canım, verilen laboratuvarlarda bile değerler illaki farkediyo . Ben kan verdiğimde 3 haftalık falanmış mesela şuan 6+3 olduk 🥰
buse76 daisybebek yaa üzüldüm başınız sağolsun rabbim bir daha yaşatmasın 🤲🙏🙏bende yarın vercem inşallah pozitif çıkar