Mrymne Kızlar şimdi pazar günü saat öğlen 12.30 -1 beta değerim 2879 çıkmıştı bugün sabah verdim 7.30 gibi 4332 çıkmış, sizce bu aradaki 300 fark saat farkından olabilir mi yoksa düşük mü çıkmış
Ebrar1309 Mrymne merhaba 3500 civarı betaya ulaştıktan sonra beta önemli değil dedi doktorum. Bende de düşük çıkmıştı ama Keseden takibe devam ediliyor artık baktırmanıza gerek yok. 20 hafta olduk her şey yolunda içinizi ferah tutup kontrol gününüzü bekleyin♥️
Mrymne Sumeyyeky %60 lık kısımla çıkması gereken değerden 300 eksik çıkmış daha fazlası değil canım %60 derken iki katını düşünmüyoruz
Sumeyyeky Mrymne biliyorum da sayılara bence bu kadar takılma canım düşük çıkan bir şey yok çünkü tamam en az %60 artış isteniyor da tak diye illa %60 lık değere erişemeyebilir saat farkı vardır laboratuvarın cihazında bişey vardır 300 az çıkmış diye strese kapılmanı istemem 🩷
Mrymne Sumeyyeky ay anladım kusura bakmayın kalbim ağzımda evet veya hayır harici bişey algılamıyor beynim yorum bekliyorum doktorumdan ama insallh öyledir çok teşekkür ederim 🥹🥹🥹🩷🩷
Sumeyyeky Mrymne hayırlı olsun, sağlıkla gelsin minik fasulye endişelenme hiç benim de iki gün arayla verdiğim beta değeri %60 a ulaşmamıştı 2 gün sonra tekrar verdim 4 e katlamıştı pozitif düşün ❤️
Mrymne momofmychildren malesef kese gözükmedi o yüzden iki gün daha beta testi takibi yapmamı istedi 🥺 inşallah bu gittiğimde gözükür
myavocado Mrymne aradaki 300 ü neye göre buldunuz anlamadım, ama artışınız olması gerektiği gibi bir sıkıntı yok
Mrymne myavocado çok teşekkür ederimm %60 hesaplayıp diğer sonucumdan çıkardım 300 eksik çıktı öyle buldum 😅