Diladeniz2 Şuan 13 haftalığız çok azıcık belli ama dışarıdan ben buradayım demiyor 🤭Tam olarak kendini ne zaman belli eder merak ediyorum sizlerin çıktı mı çıkmaya başladı mı 🥹
Aylaa123 Diladeniz2 16 haftalık hala çıkmadı ama çıksın diyede dört gözle beklemiyorum acıkcası rninde sonunda çıkıcak zaten suan kıyafetlerimi giyebiliyorum en azından pantolon harici çıkarsa giyemicem dar gelicekler 😂
Deletedmom_116 Diladeniz2 Cikmadiii 😂😂7 buçuk aylıkken bı kendini gösterdi gösterdi kayboldu doğuma gittiğimde inanmadilar doğuracağıma djxjdj
[silindi] Kişiden kişiye değişiyor. Benim ilk aydan beridir belli oluyor saklamaya çalışsam da olmadı. Şimdi 32+3 ve herkes ikizim var diyor. 🥲
Diladeniz2 [silindi] Bazen 6 aylık gibi oluyor hele ki akşamları ama gündüzleri çok az belli ediyor 10. Haftalarda hiç yoktu bu hafta biraz kendini belli etti 🥹
Diladeniz2 ZeynepDuru17 Oyyy gerçekten mi ama ben çok zayıfım kendimce hemen kendini belli Eder diye düşünüyorum siz kaç kilosunuz kaç kilo ile hamile kaldınız acaba ?
Damlaozzz Diladeniz2 Kesinlikle benim başından beri çok ödemim vardı ödemimin inmesiyle karnımın çıkması bir oldu bende hiç çıkmayacak sanıyordum ama şimdi de zorlanıyorum ayrı bir konu 😊
ZeynepDuru17 Diladeniz2 bende çok zayıfım canım iç karnim geniş olduğu için 5 6 ay civarında çıktı ben kilo almadım bebek plesanta suyu vs dışında kilom yok sen peki
Diladeniz2 ZeynepDuru17 Ben 50 kilo ile hamile kaldım ama 46 ya kadar düştüm şimdi 47 olmuşum sanırım yeni yeni kilo alıyorum 🥹Göbüşümün çıkması için aşırı heyecanlıyım bilmiyorum tek ben böyle olamam ya mutlaka sizde de ne zaman çıkacak heyecanı olmuştur 🥹
ZeynepDuru17 Diladeniz2 heyecanlı ama sonra bu alıyorsun daraliyorsun kilo çok almak da iyi bişey değil bende aynı sizin gibi 45 hamile kalmıştım doğum yaptım bişey kalmadı bende 🥹
Deletedmom_116 Diladeniz2 Diyorum ya o zaman bile Azcik bol giysem yoktu yuruysumden anlasiliyodu hamileligim ahahsb
gayesblog Diladeniz2 14 haftalık 🥹 çok erken sanki bu hafta doktoruma soracağım insan tedirgin oluyor
Hiranurunannesiii Diladeniz2 17+5 ikinci gebelik ama henüz gözle görülür birşey yok. Genelde 20.haftadan sonra belli olmaya başlıyor.