Cihangir09 MelodyFairy yumurtlama akıntısı oluyor o akıntı yani ovulasyon döneminizdesiniz büyük ihtimalle
MelodyFairy Cihangir09 23 ünde daha yoğun ve gün içinde 2 kez geldi o akıntı yumurtlamaydı bence Bu dediğim azdı ve sonra hiç gelmedi
Seher05_ kızlar benimde şeffaf uzayan akıntı adetimin 11 ve 13. gününde iki kez geldi sizde yumurtalama mıydı değerlendirdim bat 5 haziran @MelodyFairy
MelodyFairy Seher05_ olabilir canım mesela benimki 23 ünde gün içinde geldi birde gece 12 den sonra geldi kesildi sonra bence o gün benim yumurtlamamdı yani
_Eliffm MelodyFairy yumurtlama belirtisi yumurtanın sağlıklı cataladigini belirtiyo bende hamile oldugum ay o günleri değerlendirdim hamileyim şu an inşalalh sizinde öyledir
brcnbrcn3 Benim yumurtlamam 21 mayısta oldu doktorum yumurtalık takibi yapıyordu alttan ultrasonda yumurtanın çatladığını görüntüledi. Dün de yerleşme zamanına tekabül ettiği için acaba mı dedim ama bakalım hayırlısı 🤗
biryildiz42 MelodyFairy bende en son 7 mayısta oldum 21 Mayıs yumurtlama günü diyordu uygulama denegerlendirdim ama uzayan akıntı dünde vardı bugünde. Bir haftadır uzayan şeffaf akıntı var bazen kahverengi gibi test yapmadım henüz 6 gün var adetime. Bugün belim ağrıdı adet ağrısı gibi bir ağrı hala var
biryildiz42 MelodyFairy az önce yaptım ama çıkmadı kaset teste değil böyle ince kagıt olanlardan yaptım
biryildiz42 MelodyFairy Bu testten yaptım ilk 15 dk bilet yoktu şimdigöşgw gibi yada ben hayal görüyorum ama kuruma çizgisidir çünkü 5 dakikadan sonraki sonuç geçersiz diyor testte
biryildiz42 MelodyFairy evet gülüm bekleyeceğim günümü bubteste dikkatli bakınca var gibi ama dakikası dolduğu için geçersiz