Himommy MelodyFairy heveslendirmek istemem ama benimde 10 gün kala yoğun bir akıntım vardı bende ilk defa bu kadar yoğun yaşadım ve adet günü yaptığım test ile hamile olduğumu öğrendim, sadece adet gününe kadar dayanmalısın 🫣🥹
MelodyFairy Himommy zaman hiç geçmiyor biliyor musun 🥲cuma sabah ilk idrarla yapcam testi bakalım artık öyle yada böyle sonuç neyse artık nasip 🥹
Himommy MelodyFairy vallahi seni çok iyi anlıyorum 🥹 o 10 günü gelip birde bana sorsaydın yıl geçti sanki ama şükür öğrendim, darısı senin başına inşallah 🥹
MelodyFairy Ferman21 evet canım erken gebelik testi aldım , en son 8 mayısta Regl oldum her ay döngüm değişiyor eğer 30 günde bir olacaksa takvime göre 9 güne olmam gerekiyor işte ☺️
2princessmother MelodyFairy öyle sürekli gelmesi gereken birşey değil aşkım 😘 benimde 1-2 kere gelmişti yerleşme esnasında
2princessmother MelodyFairy inşallahh 🤲🤲❤ Allahım isteyen herkese nasip eylesin aminn Ben çok heyecanlayım senin için 🙈
Linaaden MelodyFairy yaa benımde 21 i değerlendirdik henuz test yapmadım akıntım ve kasık agrım cok ve sureklı ruya goruyorum bir ruyamda esım kız dıyo ıkıncıde yerlesme kanaması falan degısık seyler 🤣
MelodyFairy Linaaden Ya bilinç altımız istiyor ya bende sürekli rüya görüyorum 😂hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ne diyimmmm Ne zaman yapacaksın test 🥹