Deletedmom_116 Kizlar bebeğinin başına geken varmı nasıl ilerlemeliyim neye dikkat etmeliyim bilgilendirdi misiniz acaba beni Geçici biseymi doktora sormayı unuttum 🥲🥲Tecrubeliler beni bilgilendirirse sevinirim .
Mommytwice2 Deletedmom_116 alerjik bir bebekse bazı gıdalar deterjan vs etkiliyor alerjiyi bahar ayındayız bu da bir etken
hayalim35 Deletedmom_116 bnm kızım 3 yaşında o alerjik astımı var ve akarlarına karşı alerjisi var yünlü hiçbişi bildiremiyorum bataniyesini sürekli yıkıyorum özellikle bahar ve yazda çok öksürüyor
Yumicupi Deletedmom_116 alerjik astım bende var çocuğı da aynı şekilde etkiliyordur. Alerjimi azaltmaya yönelik yaptıklarımı söyleyeyim. Uyuduğı odada kalın halı olmasın onlar çok toz ve akar tutuyor. Düzenli havalansın mutlaka. Maddi durumunuz varsa hepa filtreli süpürgeyle süpürgenizi değişin. Yine mümkünse kurutma makinesi alın. Büyük ölçüde evdeki kıyafetteki tozu önlüyor çok geçmiş olsun.
Deletedmom_116 Mommytwice2 alerjik bı bebek değil di hiç soylemeislerdi bugüne kadar Uzun surlei öksürükten dolayı Üçüncü doktora gidişim bu sefer özele gittim önce gittiğim doktorumuza o söyledi peki nasıl ilerlemem lazım ?
Deletedmom_116 hayalim35 Şuan Tam zamanı o zaman hastalığın🥲🥲 ben yeni öğrendim Kokulu biseyler kullanilmiyomus galiba Doğrumudur
Mommytwice2 Deletedmom_116 yumuşatıcı filan kullanmayın yün biseyler de kullanmayin bazilarinun halı tozuna da alerjisi oluyor
hayalim35 Deletedmom_116 evet bn yumuşatıcı parfüm tarzı şeyler kullanmıyorum kızıma maalesef bi ara kızımın hiçbişiyi yoktu ertesi gün nefes alamicak duruma geldi sağlık ocağına götürdüm iyi değil buhar verilmesi gerekiyor dedi ve birden olması deterjandan olabilir dedi öyle de çıktı
Deletedmom_116 Mommytwice2 Biz koydeyiz heryer toz 🥲🥲Evde değilse bahçede Napicam bilmiyorum teşekürler 🥰
Deletedmom_116 hayalim35 ya Yumuşatıcı kullanıyordum ben oğluma Bırakayım o zaman parfüm vs Kendimde pek kullanmam Rahatsız eder . Acaba sürekli hava veriyomusunuz yani haftada ayda Gibi
Deletedmom_116 Yumicupi Halı fileks olanlardan var acaba onlarında kötü etkisi olurmu şuan süpürge alamayiz . Çok teşekkürler İlginiz için 🌸🌸Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun