Paronayanne Kızlar prematüre bebeğim için evolvia mama aldım . Ama istemiyor beğenmedi başka önerisi olan var mı
Zeynep299 Paronayanne ben similac Gold vermiştim yine bebeğim doğarsa yine similac veririm diye düşünüyorum
Zeynep299 Paronayanne bu arada bebeğim prematüre değildi yalnış yönlendirme yapmayayım. Hipp,Aptamil falan çok denedim similac Gold da kaldım
umutsmom20 Paronayanne 35+4 de doğdu oğlum, ilk ay evolvia kullanmıştım anne sütüne en yakın o denmişti ne kadar doğru bilmiyorum 😬sonra yenisini bulamayınca sma optipro aldık hala onu kullaniyoruz
Paronayanne Pamuk bir de biberon öneriniz var mı avent aldım anne göğsüne benzeyenden ona gücü yetmiyor başka ne alabilirim
Pamuk Paronayanne Prematüre bebeklere çıkış yaparken bunu oneriyorlar genelde çok hızlı kilo aldırıyor. Benim bebeğim küvözde wee baby gibi orta akimlara alışmış biz wee baby ve chicco kullanıyoruz.
Selinner Paronayanne wee baby al aventi reddeden bebekler genelde wee baby kabul ediyo denemeni tavsiye ederim benim kızım da aynısını yaptı olay mama da değil biberonda olabilir
Paronayanne Pamuk canım bir şey soracağım sana. Aptamil aldım dediğin gibi. Ama kaç cc vermem gerekiyor 30 yeterli mi sence . Anne sütünün üstüne veriyorum az mu sence
Pamuk Paronayanne Biz 20 günlükler aldık,50 cc veriyordum. Hem süt hem mama verirken 60 ccydi genelde.Ama her bebek farklı doymazsa 30 cc daha dene.
Paronayanne Pamuk ay gerçekten mi ben süt veriyorum üstüne de 30 veriyorum ona rağmen fazlasını çıkarıyor benimkinde mi sorun var acaba anlamadım