eceyc314 Nurnisanur suyum fazla ve eski sezaryen dikişim çok inceldiği için yarın 38+1 de dolacağım sezaryen.
eceyc314 Nurnisanur 2020 mayısta doğum yapmıştım tam 4 yıl oldu ama iç dikişlerim çok deforme olmuş. Doktorum aynı yerden kesmeyeceği söyledi hatta. Dikilecek doku bulamayabilirmiş. Bakalım riskli biraz
Nurnisanur eceyc314 Allah Allah birşey olmaz inşaAllah içinizi ferah tutun deforme neyden oluyor acaba
Sumisali_ Nurnisanur 35+4 te sezaryenle doğum yaptım.Bebeğim de gelişim geriliği vardı suyum bitmişti gebelik zehirlenmesi protein kaçağı tansiyon derken hep üst üste binmişti.
eceyc314 Nurnisanur bilmiyorum ki. Doktorum açıp görmeden yorum yapamam dedi. Bakalım yarın belli olacak neden olduğu. Zaten ilk doğumdan sonra özellikle sağ dikişimde ağrı oluyordu
miraninannesii Melliisaa bir tur normal doğuma engelde degıldı doktorun dedıgıne göre normal doğumda yapabılırdım biraz geç anne olduğum ıcın ben ısrar ettim sezeryan için
dilaraulusoy Nurnisanur 37. Haftamda yaptım sancılandım dikişim olduğu için sezeryan ama oğlum da hep risk vardı erken doğum. Fakat son zamanda durmayı tercih etti